Scandal în fotbalul european: Georgianul Mekvabişvili, suspendat pentru optimile de finală la EURO 2024

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Mijlocașul Universității Craiova, Georgianul Anzor Mekvabişvili, alături de turcii Hakan Calhanoglu și Samet Akaydin, au primit suspendări pentru optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, din cauza acumulării de cartonașe galbene, conform informațiilor furnizate de EFE.

Mekvabişvili a fost avertizat în partida cu Portugalia (scor 2-0), fiind indisponibil pentru următorul meci al Georgiei împotriva Spaniei. În același timp, Calhanoglu și Akaydin au primit avertismente în ultimul meci din grupa lor contra Cehiei (scor 2-1) și vor lipsi în confruntarea din optimi împotriva Austriei.

Înaintea acestora, au fost confirmate absențele altor jucători din același motiv: Morten Hjulmand (Danemarca), Patrick Wimmer (Austria), Erik Janza (Slovenia), Jonathan Tah (Germania), Silvan Widmer (Elveția) și Riccardo Calafiori (Italia).

Optimile de finală vor debuta cu meciurile Elveția - Italia, sâmbătă, 29 iunie, la Berlin, de la ora 19:00 (ora României), urmate de Germania - Danemarca la Dortmund, de la ora 22:00, în aceeași zi.

Duminică, 30 iunie, vor avea loc partidele Anglia - Slovacia (19:00, la Gelsenkirchen) și Spania - Georgia (22:00, la Koln).

Seria meciurilor din optimile de finală va continua luni, 1 iulie, cu Franța - Belgia (19:00, la Dusseldorf) și Portugalia - Slovenia (22:00, la Frankfurt).

Ultima zi a primului tur eliminatoriu al EURO 2024 va fi marți, 2 iulie, când se vor disputa meciurile România - Olanda (19:00, la Munchen) și Austria - Turcia (22:00, la Leipzig).



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel