Scandal între Armin Nicoară și Georgiana Lobonț. Acuzată de saxofonist că îi datorează bani, artista reacționează dur: „Sunt foarte deranjată de tot ceea ce el face”

Data publicării:

Armin Nicoară i-a adus mai multe acuzații Georgianei Lobonț.

Armin Nicoară, invitat în cadrul emisiunii La Măruță de pe Pro TV, a făcut mai multe acuzații dure împotriva Georgianei Lobonț, nașa sa de cununie. Chiar dacă cei doi par că au o relație extrem de bună, se pare că există mai multe lucruri neștiute și amănunte pe care finul nu i le-a spus niciodată în fața artistei. Primul inconvenient vine din faptul că aceasta nu i-a implicat și pe cei doi în concertul pe care l-a susținut de Crăciun, la Sala Palatului. Acest lucru s-a întâmplat în contextul în care promisiunea a fost alta, spune Armin, iar soția sa a suferit extrem de mult din cauza acestui  lucru.

„Toată lumea m-a întrebat de ce nu am fost la spectacolul ei, la nașa Georgiana Lobonț. Nu am fost pentru că ne-a dat o mică țeapă. (...) Eu cu Georgiana trebuia să organizăm spectacol. După vreo trei săptămâni a picat spectacolul, văd că Georgiana organizase alt spectacol. Am sunat-o și mi-a zis că îi pare rău, că face cu altcineva. Eu i-am spus: „Claudia, nu mă băga cu Georgiana că eu o știu pe Georgiana. Viața particulară suntem familie, ne iubim, ne luăm în brațe, mergem în vacanțe. Viața de business la Georgiana s-a încheiat total”. Când e vorba de bani la Georgiana...”, a mărturisit Armin Nicoară, pentru o emisiune TV.

VEZI și: Dorel Vișan, reacție neașteptată după ce a fost compătimit din cauza pensiei pe care o încasează: ”Nu mor eu de foame!”

Armin Nicoară susține că n-ar fi primit banii de la Georgiana Lobonț

Armin Nicoară a continuat seria acuzațiilor și spune că vedeta i-ar mai datora și bani pe o piesă la care cei doi au lucrat împreună. Chiar dacă investiția a fost una comună, saxofonistul spune că nu a văzut niciodată profitul și că atunci când vine vorba de business, niciodată nu cade la o înțelegere cu nașa sa, cu care are o relație extraordinară în viața personală.

„Georgiana când e vorba de business are așa o ceva... nu știu să zic... să te facă. Am făcut o colaborare pentru o piesă cu ea, când a fost vorba de împărțeală, de bani, de toate cele, s-a pierdut. Când am plătit videoclipul și toate cele a zis jumi-juma, facem videoclipul. Pe partea de business nu pot să cred, e distrugere, nu știu ce se întâmplă între noi. Chiar dacă nu-mi dai banii, hai să facem și pentru mine ceva.”, a adăugat artistul.

Ce mesaj a transmis Georgiana Lobonț, după aceste acuzații

În replică, Georgiana Lobonț a preferat să posteze un mesaj public pe rețelele de socializare, unde spune că succesul său răsunător îi face pe alții să o atragă în scandaluri. Vedeta i-a transmis și lui Armin Nicoară un mesaj, pe care este extrem de supărată.

„Eu nu am ce să spun mai mult decât se vede prin tot ceea ce fac. Cred că succesul meu deranjează foarte multă lume care este în același domeniu de activitate cu mine, pentru că succesul pe care eu îl am vine din munca pe care eu o depun zi de zi, efortul uriaș pe care eu îl depun, eforturile pe care eu le-am depus încă de când am început să cânt, dar mai cu seamă de când sunt căsătorită, de opt ani, iar rezultatele pe care le-am avut au stârnit multă...Eu m-am trezit sunată în direct de Armin că îi sunt datoare, eu nu sunt datoare la nimeni cu nimic. Mi se pare foarte urât ceea ce s-a întâmplat. Sunt foarte deranjată de tot ceea ce el face. Niciodată nu mi-a dat de înțeles că ar avea ceva, i-am zis că dacă chiar crede că îi sunt datoare, să-mi trimită câți bani trebuie să-i trimit”, a mărturisit cântăreața pe InstaStory.

VEZI și: Oana Roman, detalii șocante din relația cu Marius Elisei. Ar fi primit adesea amenințări: „Îmi era frică la propriu. Ultimii ani au fost un iad”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel