Scandal între regii manelelor din România. Acuzații dure: Florin Salam l-a dat afară de la un eveniment pe Bogdan de la Ploiești

Data actualizării: | Data publicării:
Instagram/ Bogdan de la Ploiești, Florin Salam
Descriere foto: Instagram/ Bogdan de la Ploiești, Florin Salam

O nuntă care promitea să fie o seară de neuitat în lumea manelelor s-a transformat rapid într-un adevărat scandal după ce Florin Salam l-a dat afară pe Bogdan de la Ploiești, un tânăr manelist care a deschis programul artistic cu o declarație controversată.

Începutul serii părea promițător pentru Bogdan de la Ploiești, care a preluat microfonul cu entuziasm și a început să încânte audiența. Totuși, discursul său în timpul show-ului nu a fost pe placul lui Florin Salam, supranumit „Regele” în industria muzicală a manelelor.

Bogdan de la Ploiești ar fi făcut o remarcă provocatoare la adresa lui Salam, declarând: „Ești șeful României, dar pentru mine nu ești, să moara mamă, nu ești, vă spun sincer”.

Această afirmație a stârnit imediat reacții din partea gazdei evenimentului. Florin Salam, care până atunci urmărise spectacolul din umbră, a decis să intervină ferm. Înconjurat de colaboratori, Salam a făcut semn discret nuntașilor să-l îndepărteze pe Bogdan de la Ploiești de pe scenă, provocând răcnete și un tumult neașteptat în rândul invitaților.

@ionuthd94 #fyppppppppppppppppppppppp bdlp#florinsalam #bdlp ♬ sunet original - ionut.hd

„Nu are rost să vorbească Harry Potter ăla, care strânge servețele de pe aici, ce să vorbească cu copii d-ăștia, gașca Zurli? Voi știți că vorbește Regele pe România. Ce-au avut ei, au fost pe la mine, în primul rând, știți voi… și va mai fi”, a comentat Salam, exprimându-și dezamăgirea în fața incidentului.

După izbucnirea scandalului, Bogdan de la Ploiești a transmis nemulțumirea sa pe platformele de socializare. Într-o transmisiune live pe TikTok, manelistul a acuzat comportamentul lui Salam, descris ca fiind abuziv și lipsit de respect față de colegii din breaslă. „Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă”, a afirmat tânărul artist, în timp ce își exprima dezaprobarea față de modul în care a fost tratat.

@ionuthd94 #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #2024 #bdlp #florinsalam ♬ sunet original - ionut.hd

Reacția lui Florin Salam nu s-a oprit aici. În continuare pe rețelele sociale, Salam a continuat să lanseze critici usturătoare la adresa lui Bogdan de la Ploiești, sugerând că acesta ar fi un „zero” fără valoare în industria muzicală. „Cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îl trimiteam să-mi cumpere bere, suc, apă”, a adăugat Salam, subliniind încă o dată comportamentul care l-a deranjat la Bogdan de la Ploiești.

Întregul incident a stârnit un val de reacții contradictorii în mediul online, divizând fanii și criticii ambilor artiști. În ciuda momentului tensionat, nuntă a continuat sub semnul muzicii lui Florin Salam.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel