Scandal la SAGA. Hardwell a cedat nervos chiar în fața fanilor! A părăsit scena după câteva minute / Reacția organizatorilor - Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captura Video Tik Tok
Descriere foto: Captura Video Tik Tok

Festivalul SAGA 2024 din București nu a fost lipsit de incidente. DJ-ul olandez Hardwell și-a anulat show-ul mult dorit de fani, acuzând probleme tehnice și spunând că nu a fost plătit de organizatori.

DJ-ul din Olanda Hardwell a făcut acuzații grave, chiar pe scena Festivalului SAGA 2024 și a părăsit scena după câteva minute de la începerea prestației. Mai mult, Hardwell și-a aruncat căștile, arătându-se extrem de dezamăgit.

”Nu pot să performez! Este imposibil pentru mine să fac asta”

”Sunt aici, am călătorit tocmai din Olanda pentru a performa pentru voi. Sunt aici, asta vă spun. Ca să fiu sincer, acest festival de r#hat nu mi-a dat niciun r#hat de ban pentru a fi aici, în această seară, dar tot sunt aici, iar echipamentul lor este de r#hat. Nu funcționează nimic.

Dacă sunt aici înseamnă că vreau să performez pentru voi, dar întregul echipament mă dezamăgește. Nu pot să performez. Este imposibil pentru mine să fac asta”, le-a zis Hardwell fanilor care l-au așteptat cu sufletul la gură la București. 

VIDEO

@randomcreativity2 Damn, at least he explained us what happened. #sagafestival #hardwell #musicfestival ♬ original sound - Random Creativity

Reacția organizatorilor SAGA Festival

La scurt timp după acuzațiile lui Hardwell de pe scenă, organizatorii Festivalului SAGA au reacţionat, transmițând într-un comunicat faptul că echipamentul a fost utilizat şi de ceilalţi artişti care nu au întâmpinat probleme, defecțiuni. Aceștia au menționat că situația putea fi rezolvată fără întreruperea bruscă a întregului show-ului.

”Păi, Hardwell, ne pare rău că Rita Ora, Sickick, Loreen și toți DJ-ii de la celelalte 5 scene au apucat să performeze în prima zi de SAGA iar tu nu. Echipamentul a venit tocmai din Olanda, la fel ca și tine. Același set pare să funcționeze acum perfect pentru Will Sparks. Am muncit atât de mult pentru a construi SAGA de anul acesta pentru artiști și participanți.

Am fi rezolvat orice dificultate tehnică fără efort și în cel mai scurt timp, dacă ne-ai fi lăsat și nu ai fi oprit setul atât de repede. Am făcut tot ce ne-a stat în putință pentru a-ți răspunde cerințelor, inclusiv cele legate de plată. Ne pare rău pentru fanii tăi, ai noștri. Le-ar fi plăcut să te vadă în sfârșit la București. Nimic în afară de iubire și îți dorim să-ți fie bine. SAGA”, au scris organizatorii pe rețelele sociale. SAGA Festival are loc în weekend-ul 6 - 8 iulie la București.


 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andrei Itu | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel