Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. „Regele” manelelor l-a dat afară de la o nuntă pe colegul său de breaslă, chiar în timp ce cânta / Video

Data publicării:
Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. Sursă foto: Facebook/Dan Bursuc
Descriere foto: Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. Sursă foto: Facebook/Dan Bursuc

S-a iscat un adevărat scandal între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam! Iubitul Cristinei Pucean a fost dat afară de la la o nuntă de „Regele” manelelor, chiar în timp ce cânta. Iată de la ce a pornit totul.

Bogdan de la Ploiești și Florin Salam au fost invitați să cânte la o nuntă. Cel care a început primul programul artistic a fost tânărul manelist, iar în tot acest timp „Regele României”, așa cum mai este numit Florin Salam, a fost nevoit să privească momentul de pe margine și a așteptat să-i vină și lui rândul să le cânte celor prezenți la eveniment.

Scandal monstru între Bogdan de la Ploiești și Florin Salam. „Regele” manelelor l-a dat afară de la o nuntă pe colegul său de breaslă în timp ce cânta

În timp ce Bogdan de la Ploiești își susținea momentul artistic, iar invitații se distrau, Florin Salam i-a aruncat câteva bancnote  într-un mod destul de deranjant pentru el. Atunci, iubitul Cristinei Pucean i-a spus: „Ești șeful României, dar nu pentru mine. Vă spun sincer, pentru mine nu”. După această replică, Bogdan de la Ploiești i-a întors spatele cântărețului de manele și s-a urcat pe scenă. „Gata, Florin, gata Bogdan”, a spus unul dintre nuntași.

Florin Salam nu s-a mai putut abține și s-a enervat pe pe colegului lui de breaslă și i-a făcut semn să plece acasă, lucru care s-a și întâmplat. „Ajunge, că nu vrem melodii de desene animate.. Nu are rost să vorbească Harry Potter ăla, care strânge șervețele de pe aici, ce să vorbească cu copii d-ăștia, Gașca Zurli? Voi știți că vorbește Regele României. Pe bune?! Ce-au avut ei, au fost pe la mine, în primul rând, știți voi… și va mai fi”, a spus Florin Salam, imediat după ce Bogdan de la Ploiești a plecat.

Te-ar putea interesa și: Vica Blochina aruncă bomba! Vedeta susține că i-a schimbat destinul lui Victor Pițurcă, după ce a intrat în relație cu ea: „Era un antrenor la o echipă mică”

@marina.pirvulescu ????????????#florinsalam???????????? ♬ original sound - Marina Pirvulescu

 

„Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme”

Scandalul dintre cei doi nu s-a oprit aici. După ce a ajuns acasă de la eveniment, Florin Salam a intrat live pe pagina sa de TikTok și l-a criticat vehement pe colegului lui de breaslă.

„Mie îmi era rușine de lăutarii lui și de băiatul care are grijă de el. Dacă ăsta e nesimțit… m-am ridicat în picioare și i-am făcut semn, stop! Afară într-o secundă. Ca să nu pară că îl dau aia afară, spunea la oameni ‘săru-mâna’. Nu sunt bune astea, dar dacă ăștia, zero, care nu au nicio valoare niciodată, au arfe, trebuie să îi faci să se simtă… Cine l-a ridicat? L-am ridicat eu puțin când îl trimiteam să-mi cumpere bere, suc, apă.

Să zică mersi că nu i-au dat ăia două, trei palme, oricum nu le dădeam voie. Să moară mama mea dacă lăsam pe cineva să-l scuipe sau să-i dea vreun șut în fund. Eu am auzit că omul ăsta își ia mereu scuipat și palme, pentru că nu știe să vorbească cu lumea”, a spus Florin Salam pe rețelele sociale, imediat după eveniment.

Te-ar putea interesa și: Andreea Ibacka și Cabral își vând apartamentul. Motivul pentru care au luat această decizie: „Ne luăm rămas bun de la acest cuibușor” / Foto

@ionuthd94 #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #2024 #bdlp #florinsalam ♬ sunet original - ionut.hd



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel