Scandal total după ultimele incidente de la Survivor All Stars. Sora lui Jador rupe tăcerea, după ce Culiță Sterp l-a atacat pe manelist: „Mama ta ne-a jignit toată familia”

Data actualizării: | Data publicării:

Conflictele nu s-au aprins doar în Dominicană, ci și în România, acolo unde familiile concurenților sar în apărarea celor dragi implicați în diferite conflicte.

Spiritele s-au aprins extrem de tare la Survivor All Stars în ultima perioadă, unde au izbucnit mai multe conflicte între Războinici și Faimoși, iar Iancu Sterp a fost unul dintre protagoniștii principali al acestor dispute. Acesta a ajuns la cuțite atât cu Moroșanu și Cătălin Zmărăndescu, dar și cu Jador, care i s-a adresat fratelui lui Culiță Sterp cu apelativul „cioban”.

Astfel, se pare că cei dragi, care privesc imaginile de acasă, nu pot sta indiferenți la asta și acționează cu replici în mediul online. Asta a făcut și Culiță Sterp, care s-a luat de artistul ce i-a jignit fratele în competiție și i-a transmis acestuia un mesaj dur, pe care să-l vizioneze când va părăsi competiția. 

„Știi că nu am avut niciodată treabă cu tine, și în sezonul meu, am încercat să mă abțin, să-mi văd de treaba mea, dar acum e vorba de fratele meu, mă doare mai mult.

Bă nu îți este rușine să îl faci cioban pe frate-miu? Stai un pic că până la urmă este vorba de o meserie, dar tu ești cioban în comportament. Asta este o meserie respectată în România pentru că noi, fermierii, cei care avem animale, producem, lucrăm și producem mâncare pentru oameni.

Este cum te-aș face pe tine „pescar”. Ce treabă am eu cu tine că ești pescar că poate de acolo îți câștigi existența. Nu poți să jignești un om cu treaba asta, „Băi ciobane îți fug oile”, ce vorbă este asta, ești frustrat că te bate pe traseu? Demonstrează-ți puterea pe traseu.”, i-a transmis Culiță Sterp lui Jador, pe rețelele de socializare. 

Citește și: Scandal uriaș la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie: „Am fost sigur că îi dă una, să îi rupă dinții”

Sora lui Jador reacționează dur

Familia lui Jador nu a rămas indiferentă la acuzațiile aduse de Culiță Sterp pe rețelele de socializare, iar sora artistului, cea care se ocupă de conturile acestuia cât el e plecat, a scris și ea o replică pe măsură și a scos în evidență partea sa de adevăr. Astfel, aceasta nu a fost deranjată doar de atitudinea cântărețului, ci mai mult de jignirile publice pe care mama celor doi bărbați i le-au adresat familiei lui Jador.

„Sunt sora lui Jador. Mama ta ne-a jignit toată familia  Noi nu am spus niciodată nimic. Mama nu și-ar permite să iasă să spună de copiii cuiva ceva urât...și eu ca sora lui la fel. Noi nu am ieșit să vă denigrăm pe Internet. Voi vă certați, tot voi vă împăcați. Plus că el și-a cerut scuze de la Iancu. Culiță Sterp, nu îți înțeleg reacția. Iancu l-a făcut câine și nu a ieșit nimeni să spună nimic.

În relațiile noastre, ar trebui să existe un respect reciproc între cele două familii. Mama mea m-a învățat că este esențial să tratăm familia celuilalt cu respect și că nu ar trebui să jignim sau să denigrăm pe cineva din familia altcuiva. Din păcate am fost martoră la lipsa acestui respect din partea mamei tale care a adus insulte la adresa familiei mele. Însă, mama mea ar fi ultima persoană care ar jigni familia ta sau pe cineva din familia ta. De asemenea, este dezamăgitor să constat că tu, ca prieten, alegi să jignești și să critici” este mesajul postat de Camelia Dumitrache, sora lui Jador, pe conturile sociale.

VEZI și: Replici tăioase între Jador și Jorge la Survivor All Stars. De la ce a izbucnit scandalul: „Habar nu are ce-i aia muncă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel