Scandalul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoican continuă. Acuzațiile pe care artista i le aduce colegului de scenă

Data publicării:

Chiar dacă instanța i-a dat dreptate lui Constantin Enceanu, Niculina Stoican își susține, în continuare, punctul de vedere.

Constantin Enceanu și Niculina Stoican se află de peste un an de zile într-un scandal uriaș, în ciuda faptului că cei doi sunt colegi de scenă și se întâlnesc adesea la fel de fel de spectacole. Scânteile s-au aprins în momentul în care primul a intentat un proces împotriva „Ansamblului Folcloric Maria Tănase”, acolo unde artista este manager, întrucât, susține el, nu a fost promovat de o lungă perioadă de timp, în ciuda talentului și notorietății sale. În final, pentru a obține această promovare, acesta a fost nevoit să susțină un examen, unde, în ciuda așteptărilor sale, a obținut calificativul „bine”. Enervat la culme de acest lucru, cântărețul a apelat direct la ajutorul instanței, acolo unde a și câștigat procesul. Astfel, Niculina Stoican explică motivul pentru care colegul sîu de scenă a primit această notă, care, din punctul său de vedere, este una cât se poate de justificată. 

„A primit calificativul bine pentru comportament. Nu i s-a dat calificativul de către mine în calitate de manager. Acest calificativ i s-a dat de către șeful de secție, așa cum este procedura într-o instituție atunci când fiecare angajat este evaluat. Șeful de secție analizează activitatea angajatului pe parcursul unui an și îi dă un calificativ. Această evaluare se compune din: evaluare profesională, pe latură profesională conform fișei postului și, pe cealaltă latură, vizavi de comportamentul, atitudinea și modul în care procedează în instituție în relația directă cu șeful lui ierarhic superior direct, adică șeful de secție. El a primit acest “bine” în fișa de evaluare pentru comportament, nu profesional. El profesional a fost evaluat cu calificativ maxim”, a clarificat Niculina Stoican pentru cancan.

VEZI și: Războiul dintre Constantin Enceanu și Niculina Stoica a ajuns la final. Ce sentință a dat Tribunalul București: ”Pentru orgoliul meu”

Motivul pentru care Constantin Enceanu a primit acest calificativ

În continuare, artista justifică calificativul primit de artist prin alte multe argumente. Astfel, spune ea, comportamentul celebrului interpret de muzică populară nu era deloc unul potrivit, iar acesta nu se conforma niciodată programului instituției, chiar dacă acest lucru era susținut de „fișa postului.”

„A primit calificativul “bine” pentru că lipsea de la repetiții, pentru faptul că atunci când dirijorul îi cerea să repete, nu mai venea să repete cum cerea dirijorul, etc. Sunt niște parametri care trebuie analizați vizavi de tine profesional și vizavi de tine și de conduita și de modul în care abordezi activitățile de fiecare zi, dincolo de scenă, în cadrul unei instituții. Aici se aplică o legislație pe Codul Muncii, pe Ordonanța 21, pe regulamentul intern, pe Codul Fizic, pe contractul colectiv de muncă. Aceste puncte sunt aplicate ca legislație în comportamentul pe care tu îl ai în cadrul unei instituții. Domnul Enceanu s-a apărat spunând că nu a fost îndeplinită procedura, nu că el merita alt calificativ”, a declarat interpreta, pentru sursa citată anterior. 

Citește și: Drama trăită de Niculina Stoican în copilărie: „Tatăl meu biologic nu m-a recunoscut niciodată”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel