Scandalul dintre Dennis Man și Anamaria Prodan continuă: ÎCCJ decide rejudecarea procesului de 350.000 €

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, Captură video Youtube/ WOWnews
Descriere foto: Anamaria Prodan, Captură video Youtube/ WOWnews

În 2022, Anamaria Prodan a avut câștig de cauză în prima instanță, iar apelul lui Dennis Man a menținut decizia favorabilă impresarei. 

Cu toate acestea, cazul a ajuns în final la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), care a hotărât rejudecarea procesului de către Curtea de Apel București. Aceasta implică faptul că, momentan, Man nu este obligat să achite suma de 350.000 de euro solicitată de Prodan.

 

Anamaria Prodan: „Nu are cum să fie controlată de oricine are gura mare„

Într-o declarație făcută cu câteva luni în urmă, Anamaria Prodan și-a exprimat frustrarea cu privire la durata și complexitatea procesului.

„Cred că justiția din România nu are cum să fie controlată de oricine are gura mare! Există contract clar, semnat de ambele părți. Destul s-a amânat ani de zile. Destul haos este în țara asta”.

Context

Contextul transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma și procesul său cu Anamaria Prodan implică mai multe aspecte importante. Dennis Man a fost transferat în ianuarie 2021 la Parma, pentru o sumă record pentru fotbalul românesc de aproximativ 13 milioane de euro. Transferul a generat mari așteptări din partea clubului italian, dar și o dispută legală ulterioară cu impresara Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, care a fost impresara lui Dennis Man, a susținut că i se cuvin comisioane în valoare de 350.000 de euro pentru transferul realizat. Prodan a afirmat că a avut un contract valid cu jucătorul și că, după transfer, Man nu și-a îndeplinit obligațiile financiare către ea. În consecință, impresara l-a dat în judecată pe jucător, cerând suma menționată.

Inițial, Prodan a câștigat procesul în prima instanță în 2022, iar Dennis Man a fost obligat să plătească suma de 350.000 de euro. Decizia a fost menținută și în apel. Cu toate acestea, Dennis Man a contestat hotărârea la Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ), care a decis recent să trimită cazul spre rejudecare la Curtea de Apel București. Aceasta înseamnă că, pentru moment, Man nu este obligat să plătească suma solicitată de impresară, iar procesul continuă​.

În același timp, Dennis Man este în vizorul mai multor cluburi importante din Europa, inclusiv Sporting Lisabona, care și-a manifestat interesul pentru jucător. Se vorbește că Ruben Amorim, antrenorul lui Sporting, îl vede pe Man ca pe un potențial înlocuitor pentru Marcus Edwards, care ar putea să revină în Premier League​.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel