Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea, detalii din culisele MasterChef. Când începe emisiunea de pe Pro TV: „Mi se pare spectaculos”

Data publicării:
Jurații MasterChef, captură video Știrile Pro TV
Descriere foto: Jurații MasterChef, captură video Știrile Pro TV

Cei trei jurați MasterChef au vorbit despre competiția culinară ce va începe în curând pe Pro TV.

MasterChef revine pe micile ecrane și îi readuce în atenția publicului pe cei trei chefi celebri, care au dispărut de ceva timp de pe micile ecrane. Astfel, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea așteaptă cu sufletul la gură să descopere noi talente în bucătărie și să vadă cum vor fi surprinși de bucătarii amatori. Cei trei se arată extrem de entuziasmați și nerăbdători de a degusta zeci de preparate diferite, din toate colțurile țării.

Cătălin Scărlătescu: Era normal să fie o știre atât de importantă, pentru că noi am început era jurizării farfuriilor în Țara Românească. Deci cu noi a început practic acest spectacol gastronomic.

Florin Dumitrescu: Am deschis avizierul și ne-am uitat să vedem ce restanți avem de plătit după atâția ani, practic.

Sorin Bontea: Sincer, abia aștept să iau tot culoarul ăla pe care îl vor parcurge și concurenți.

Citește și: Ce va face Cristian Ceaușu cu premiul de 120.000 de euro de la Românii au talent. Tânărul de 14 ani are planuri mari

Cătălin Scărlătescu, întrebare pentru Andreea Esca

În continuare, Cătălin Scărlătescu și-a dorit să știe dacă Andreea Esca, prezentatoarea Știrilor Pro TV, are propriul său jurat preferat. Astfel, cum era de așteptat, jurnalista spune că are un nume în minte, pe care însă nu vrea să-l dezvăluie public. 

Andreea Esca: V-a fost dor de noi? 

Florin Dumitrescu: În special de tine, Andreea.

Cătălin Scărlătescu: La fel la fel de mult cât și vouă v-a fost doar de noi. Am o curiozitate. Ai vreun șef preferat?

Andreea Esca: Da, dar tu n-o să știi care e șeful meu preferat. 

VEZI și: Iancu Sterp, acuzații împotriva Survivor România: „Sunt supărat. Nu au mers voturile pe numele meu, nu știu ce manevră a fost acolo”

Mesajul celor trei bucătari pentru concurenți

Cei trei au dezvăluit și de ce le-a fost cel mai dor din această competiție, dar și pentru cine este dedicată competiția. Astfel, se pare că nu este un format pentru bucătarii profesioniști, ci pentru cei aflați la început de drum, cărora acest concurs le-ar putea schimba viața.

Florin Dumitrescu: Practic, ne-a lipsit pasiunea bucătarului amator care să își schimbe viața pe bune după MasterChef și să devină un chef în industria pe care, să zicem, Cătălin a inventat-o.

Sorin Bontea: Asta e și ideea. Amatorii trebuie să vină.

Cătălin Scărlătescu: Dragii mei, bucătăria nu s-a născut în palate, tot în casele oamenilor a început, așa că e foarte interesant să vină ei la tine cu ce fac mai gustos acasă. Aia mi se pare mie spectaculos, că vin să arate ce fac. E cel mai bine.

Te-ar putea interesa și: Cristi Mitrea îl desființează pe Zanni, după ce a câștigat Survivor:„ Mi s-a părut nedreaptă finală. Ai fost eliminat, parcursul tău în competiție nu mai există”

Tot Andreea Esca a dezvăluit și faptul că show-ul de pe Pro TV va începe în această toamnă, astfel încât mai sunt doar câteva luni până când îi vom putea urmări pe cei trei chefi la televizor.

E o surpriză și pentru noi, pentru că nici noi nu știm exact, exact la ce să ne așteptăm, pentru că mai avem puțin să începem filmările. Avem echipa de producție la Iași.”, a mai completat Florin Dumitrescu.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel