Scenariul serialului „Lia”, de pe Antena 1, modificat după viața și experiențele Anei Bodea : „Nu era de la început așa”

Data publicării:
Sursa foto: Ana Bodea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ana Bodea, Instagram

Ana Bodea a vorbit despre rolul pe care-l are în serialul de pe Antena 1.

Ana Bodea este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale momentului, datorită personajului pe care-l interpretează în cadrul serialului de pe Antena 1, Lia - soția soțului meu. Ce nu știe multă lume este că scenariul a fost perfect adaptat la personalitatea și experiențele trăite de tânăra actrița, care dezvăluie și care sunt asemănările dintre ea și protagonista de pe micile ecrane. 

„Din fericire, mă asemăn foarte tare cu Lia și zic din fericire, pentru că fiind primul meu rol, m-a ajutat foarte mult. Probabil dacă ar fi fost un personaj complet diferit, nu aș fi reușit să-l interpretez atât de bine sau mi-ar fi dat multe bătăi de cap. Asemănându-mă cu ea atât de mult, mă simt ca și cum aș fi eu. Asta a învățat în facultate, să aduci personajul la tine și să-l lași să emane tot ce simți și tu.”, a declarat Ana Bodea în cadrul podcastului Te ascult cu Ilinca Vandici.

Citește și: Ana Bodea, actrița din „Lia”, despre relația cu Valentin Butnaru. Ce spune despre diferența de 16 ani dintre ei doi

Producătoarea serialului a schimbat scenariul pentru Ana Bodea

Astfel, imediat după ce a aflat câteva lucruri esențiale despre Ana Bodea, cum ar fi pasiunea sa pentru balet, dar și alergia pe care o are pentru ouă, Ruxandra Ion a modificat și scenariul, dorindu-și să creeze o legătură puternică între personajul actriței și trăirile din viața sa reală. 

„Sunt multe asemănări, atunci când am dat castingul nu erau atât de multe, până când doamna Ruxandra Ion a văzut niște filmulețe cu mine dansând și a vrut să introducă asta în serial, nu era de la început în scenariu. M-am bucurat foarte mult că pot să dansez, mi se face foarte dor de balet, și faptul că pot să dansez și în serial, e un lucru foarte frumos. Lia nu era balerină și nu era alergică la ou, eu sunt în viața de zi cu zi. Au luat multe lucruri și experiențe prin care am trecut și le-au pus acolo.”, a mai spus aceasta.

Pe aceeași temă: Ana Bodea, actrița principală din „Lia”, la un pas de moarte. Cum a ajuns să cântărească doar 29 de kilograme: „Nu-mi dau seama cum am supraviețuit”

Cum s-a apucat de balet

Ana Bodea a povestit și cum a venit pasiunea pentru balet în viața ei, aceasta intrând pentru prima dată în sală de la vârsta fragedă de trei ani. Chiar dacă nu a fost decizia sa de a face asta și nici nu a privit acest lucru cu seriozitate mult timp, ci doar drept o pasiune, totul s-a schimbat radical 10 ani mai târziu, își aduce aminte aceasta.

„Eu nu am nicio amintire de dinainte să fac balet, am început la trei ani. Prima mea amintire e din sala de balet, țin minte perfect cum arăta poarta, cum am intrat, cum era curtea, sala, țin minte toate detaliile și nimic înainte de asta. Nu cred că a fost alegerea mea. Părinții mei m-au înscris pentru că au înscris-o și pe verișoara mea și au vrut să facem o activitate împreună. La început nu-mi doream să fiu balerină, îmi plăcea și atât, până pe la 11 ani.”, mai spune actrița.

Citește și: Mara Bănică, scandal monstru cu familia lui Culiță Sterp! Artistul a luat foc: „Să vă fie rușine. Ne vedem în instanță!”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel