Schimbarea majoră care va avea loc în luna iulie. Carmen Harra: „O explozie. Așteptați-vă la...” Când se încheie războiul din Ucraina

Data publicării:
Sursa foto: Carmen Harra, facebook
Descriere foto: Sursa foto: Carmen Harra, facebook

Carmen Harra a făcut noi previziuni cu privire la situația politică din Rusia, dar și cu privire la viitorul României.

Carmen Harra a făcut câteva previziuni cu privire la revolta care a avut loc acum câteva zile în Rusia. Aceasta spune că situația conflictuală din țara condusă de Vladimir Putin se va amplifica, iar lucrurile vor degenera destul de neașteptat, curând. Tot în perioada care urmează, putem să fim martorii încheierii războiului din țara vecină.

„Ce urmează să ni se întâmple este absolut incredibil, fascinant. Noi intrăm în luna a șaptea, luna iulie. Șapte este un număr mistic, pentru că se leagă de divinitate. Nimic nu este întâmplător. Ce se întâmplă cu această revoltă din Rusia este doar reflecția momentului de turnură prin care noi omenirea trecem. Așteptați-vă la amplificarea acestui război, care ajunge la o explozie. În următoarele săptămâni o să asistăm la încheierea acestei situații din Ucraina.", a declarat Carmen Harra, potrivit wowbiz.

Citește și: Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre pentru România: „Mesajul este foarte clar. Vom fi îngropați în...”

„Conducerea Rusiei se schimbă”

Vestea cu adevărat șocantă oferită de Carmen Harra este aceea că Putin nu va mai conduce Rusia. Acesta va fi înlocuit în funcție de un bărbat mult mai tânăr, de unde va izbucni o adevărată revoltă. Cât despre România, trebuie să ne pregătim pentru multe schimbări în anii ce urmează, mai susține ea. 

„Conducerea Rusiei se schimbă. Vine un bărbat tânăr, înalt, blond și acesta o să conducă Rusia în continuare și se va produce o revoltă. În ceea ce privește România, lucrurile merg spre partea pozitivă. Asistăm la niște fenomene naturale, la care nu am asistat poate niciodată. Următorii 7 ani sunt critici pentru noi. Vom vedea fenomene ale naturii fără precedent, intervențiile altor planete, vom intra în Spațiu și intrăm într-o altă sferă. Anul acesta România e protejată. Lucrurile vin peste noapte în viața noastră și nu le putem anticipa.", a mai precizat Carmen Harra, pentru sursa citată.

VEZI și: Carmen Harra, previziuni pentru fiul lui Theo Rose. Ce destin va avea micuțul Sasha: „Va avea șanse să ajungă în politică”

Ce ne așteaptă pe plan financiar

Când vine însă vorba de planul economic, nu ne așteaptă deloc vremuri bune, după previziunile făcute de aceasta. Urmează niște ani dificili, când este recomandat să investiți toți banii în proprietăți.

“Legat de criza economică, devine foarte evidentă! Inflația ia proporții uriașe, prețurile se ridică de la o zi la alta. Eu vorbesc de câțiva ani  și le spun oamenilor: “Luați-vă, dacă puteți, o proprietate, un teren, chiar și o mașină. Pentru că prețurile  devin inaccesibile și cresc la produsele de orice natură. Nu mai vorbim de case, care cum spunea și Forbes Magazine, vor crește în următoarele două luni, cu 22 %. Așa că încercați, dacă puteți să nu țineți banii în bancă, își pierd complet valoarea. Încercați să investiți în proprietăți pentru că abia acolo banii cresc în valoare.”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao

VEZI și: Carmen Harra, previziuni neașteptate pentru a doua jumătate a anului 2023: “Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel