Schimbările radicale la care a recurs Răzvan Simion. A renunțat complet la vechiul stil de viață

Data publicării:
Răzvan Simion, captură video Youtube, Eliza Kazan
Descriere foto: Răzvan Simion, captură video Youtube, Eliza Kazan

Răzvan Simion a dezvăluit cum s-a schimbat viața sa în ultima vreme.

Răzvan Simion a avut parte de o schimbare radicală în urmă cu ceva timp, după ce acesta nu s-a mai identificat deloc cu stilul de viață pe care-l avea în trecut. Astfel, îndrăgitul matinal de la Neatza povestește cum a renunțat definitiv la fumat, viciu pe care l-a avut ani de zile, dar și la alcool. După această schimbare, bărbatul povestește cum a fost surprins să vadă că și grupul de prieteni s-a modificat, motiv pentru care a trebuit să-și creeze noi anturaje și grupuri sociale.

„Am lăsat și alcoolul odată cu țigările și atunci s-a schimbat și anturajul. Nu poți să te lași de ceva, dacă nu ești dispus să schimbi și anturajul. Prietenii poate nu mai sunt aceeași, te vezi mai rar cu ei, dacă nu cumva vin după tine, pentru că mulți vin după tine. Eu am o frică a impostorului, să nu zică lumea despre mine „cine e ăsta”, eu nu rezist la latura de hate, nu mă interesează părerea ta sinceră, dacă nu ai un cuvânt bun de spus, nu-mi spune, pentru că mi-a fost greu să nu mă intereseze.”, a declarat Răzvna Simion în cadrul unui podcast. 

Te-ar putea interesa și: După ce s-a zvonit în repetate rânduri că Oana e însărcinată, Jador face anunțul: „Abia aștept să fim trei, soția mea superbă”

Are emoții și în ziua de astăzi la TV

Chiar dacă s-au făcut 16 ani de când prezintă emisiunea matinală de pe Antena 1 alături de Dani Oțil, Răzvan Simion spune că are și în ziua de astăzi emoții. Acestea sunt generate doar din nesiguranța faptului că nu știe dacă publicul a fost din nou prezent alături de ei și dacă cifrele sunt, implicit, cele la care se așteaptă toată lumea. 

„Mainstreamul înseamnă aprecierea celorlalți. Nivelul de stres e foarte mare la mine, pentru că nu știu cum am făcut cu o zi în urmă, rezultatele în TV vin a doua zi, în radio vin mai târziu și atunci radioul poate să mai și greșească. Eu trăiesc într-un nivel de stres până la 9:30, când văd cifrele, după care mă liniștesc, sunt de 16 ani cel mai bun, suntem cei mai buni. Asta e povestea celor care fac show-uri zilnice, dacă nu știi să gestionezi curbele astea, faptul că trebuie să răspunzi unor oameni cu performanțele tale...”, mai spune el.

Citește și: De ce trebuie să mănânci zilnic ciocolată neagră. Florentina Opriș: „Conține acele substanțe de care tu ai nevoie”

Răzvan Simion: „De ce s-ar uita cineva la mine?”

Astfel, chiar dacă spune că primește zilnic de atât de mulți ani confirmări conform cărora să-și dea seama că face lucrurile bine, în concordanță cu așteptările publicului, Răzvan Simion mărturisește că nu poate scăpa de temeri.

„De ce s-ar uita cineva la mine? Deși eu primesc confirmări în fiecare zi, deși am dubii a doua zi și mă gândesc că dacă nu am făcut bine. La noi trebuie să mulțumești o plajă foarte mare și e greu, tentația e mare să te duci în partea cealaltă.”, mai spune acesta.

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cu ochii în lacrimi imediat după nuntă: „Să ne bucurăm din plin de tot ce urmează, poate în curând de un Gherman mic”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel