Sebastian Dobrincu a rupt tăcerea și a spus motivul din spatele despărțirii de Ioana Ignat: „Am încercat tot”

Data publicării:
Captură video: Pro TV. Captură video: Instagram/Ioana Ignat
Descriere foto: Captură video: Pro TV. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el și Ioana Ignat s-au despărțit, după 3 ani de relație.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au format unul dintre cele mai apreciate și cunoscute cupluri din showbizul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani. În urmă cu doar câteva zile, milionarul, în vârstă de 25 de ani, anunța că el și artista nu mai sunt împreună și numea acest episod din viața lor ca un moment de pauză, nicidecum de o despărțire oficială, având în vedere că nu era primul, după cum mărturisea chiar tânărul. „Ioana sper că e bine. Nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine, dar viața merge înainte, indiferent de orice. Nu știu (n.r. dacă mai sunt împreună). Suntem apropiați, foarte apropiați. Avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și rele”, spunea Sebastian Dobrincu în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Cătălin Măruță a ajuns de urgență la spital. Ce a pățit prezentatorul TV: „Asta lipsea”

Te-ar putea interesa și: Previziuni astrale pentru vara 2024. Valeriu Pănoiu, despre provocările care ne așteaptă: „Pot apărea despărțiri, decizii radicale”

Sebastian Dobrincu a rupt tăcerea și a spus motivul din spatele despărțirii de Ioana Ignat

Cu toate acestea, se pare că, între timp, despărțirea a devenit una oficială, iar Sebastian Dobrincu a anunțat că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate definitiv. Tânărul milionar a mărturisit că el și Ioana Ignat au perspective de viață mult prea diferite pentru a continua împreună, iar asta i-a făcut să pună capăt relației.

„Eu și Ioana am decis să o luăm pe drumuri separate. Pentru a preveni orice interpretare – este o decizie cât de poate de rațională și sănătoasă, fără niciun dedesubt. Amândoi muncim mult în perioada asta, ne respectăm și ne susținem în continuare, dar privim viața prea diferit pentru a continua împreună”, a scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu, predispus la cancer din cauza bolii de care suferă: „Sunt pregătit, măcar psihic”

Te-ar putea interesa și: Boala autoimună de care suferă Sebastian Dobrincu. Tânărul milionar a făcut dezvăluiri șocante: „Nu știu dacă o să mai fiu în 10 ani”

„Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot”

Deși nu a vrut să facă publice detalii din viața privată, Sebastian Dobrincu a mărturisit că a încercat să facă tot posibilul ca relația să nu se destrame. 

„Nu îmi stă în fire să îmi discut intimitățile. Sunt perseverent de fel. Nu am renunțat până nu am ajuns împăcat că am încercat tot. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase din ultima perioadă! Capul sus, zâmbetul pe buze și inima deschisă”, a mai scris Sebastian Dobrincu, pe pagina sa de Instagram, la secțiunea InstaStory. 

Te-ar putea interesa și: Sebstian Dobrincu s-a despărțit de Ioana Ignat? Tânărul milionar a făcut mărturisirea în direct: „Viața merge înainte”

Te-ar putea interesa și: Ce i-a spus Gigi Becali lui George Mihăiță când l-a văzut: „Se uita și el la Clanul”. Cât de greu i-a fost să învețe replicile pentru serial



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel