Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat
Descriere foto: Captură video: YouTube/La Măruță. Captură video: Instagram/Ioana Ignat

Sebastian Dobrincu a fost invitat în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a răspuns fără ezitare când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat, cât timp au fost într-o relație.

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au format unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei ani. Deși fanii se așteptau ca Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat să facă marele pas și să se căsătorească, artistul a declarat în luna mai că nu mai formează un cuplu cu artista. „Ioana sper că e bine. Nu știu, trebuie să o întrebi pe ea mai bine, dar viața merge înainte, indiferent de orice. Nu știu (n.r. dacă mai sunt împreună). Eu am venit aici... Suntem apropiați, foarte apropiați. Avem episoadele noastre de pauză, dar viața merge înainte cu bune și rele”, spunea Sebastian Dobrincu,  în cadrul emisiunii „La Măruță”. Cu toate că inițial a numit despărțirea doar un moment de pauză, se pare că între el și cântăreață nu a mai existat nicio cale de împăcare.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Sebastian Dobrincu exclude o împăcare cu Ioana Ignat: „Ce facem, ne răzgândim pe parcurs?!”

Sebastian Dobrincu dă cărțile pe față. Răspunsul artistului când a fost întrebat ce vedete i-au făcut avansuri Ioanei Ignat: „S-a întâmplat”

Acum, la aproape două luni de la separare, Sebastian Dobrincu a fost invitat, din nou, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde a făcut și mărturisirea că el și Ioana Ignat și-au spus „adio”. Tânărul milionar a acceptat provocare sosurilor iuți și a fost pus în situația de a răspunde unor întrebări incomode sau a gusta sosurile picante.

El a fost pus să numească două vedete care știe că i-au făcut avansuri Ioanei Ignat, cât timp au avut o relație. Cu toate că nu a vrut să mănânce iute, Sebastian Dobrincu nu a dat nume, însă a recunoscut că au existat, de foarte multe ori, vedete care s-au dat la artistă și că probabil încă există. El a mărturisit că nu a fost o fire geloasă, iar Ioana Ignat a fost loială în relație, motiv pentru care nu i s-a părut ceva evident. 

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu a rupt tăcerea și a spus motivul din spatele despărțirii de Ioana Ignat: „Am încercat tot”

„Nu îmi place că nu pot să dau un răspuns clar, dar nu a fost nimeni. Asta poate pentru că nu sunt o fire foarte geloasă, dar pentru că poate și ea este o fire foarte loială și nu a fost cazul. Nu a fost cazul. Nu am văzut cu ochii mei. Nu s-a întâmplat. Nu vreau să mint. Amândoi ne-am respectat în aspectul acesta și nu s-a ajuns vreodată acolo. Nu am dat frâu.

Mă gândesc, că s-a mai întâmplat, dar nu îmi vine în cap ceva. Nu a fost ceva atât de memorabil. S-a întâmplat și se întâmplă probabil. Offf... Nu e nimic. Nu e, nu-mi vine. Nu vreau să inventez, nu vreau să mint. S-a întâmplat de foarte multe ori, pentru că e o femei superbă, dar nu a fost nimic memorabil. Nu a fost ceva care să-mi rămână în cap”, a mărturisit Sebastian Dobrincu, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Sebastian Dobrincu dă de pământ cu artista Corina Bud: „Își scuză incapacitate sau mediocritatea criticându-i pe alții”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel