Sebastian Dobrincu, dezvăluiri din relația pe care a avut-o cu Mimi. Tânărul milionar a rupt tăcerea: „A spus că am fi avut conflicte și s-a ajuns la agresivități”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Acasa La Maruta. Sursă foto: Instagram
Descriere foto: Captură video: YouTube/Acasa La Maruta. Sursă foto: Instagram

Sebastian Dobrincu a dat cărțile pe față. Tânărul milionar a vorbit despre relație cu fosta sa iubită, cunoscuta influenceriță Mimi, dar și despre certurile care ar fi avut loc între ei. 

Mimi a trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Sebastian Dobrincu timp de doi ani, care s-a sfârșit cu scandal. Cei doi s-au cunoscut în 2019, după ce tânărul milionar i-a dat un mesaj pe Instagram. Așa a și început povestea lor de dragoste. Cu toate acestea, influencerița spunea în urmă cu ceva timp că Sebastian Dobrincu nu s-a afișat cu ea public nici măcar după un an de relație, chiar dacă s-au mutat împreună după 3 luni.

Tot atunci ar fi început să apară problemele. La sfârșitul anului 2021, Mimi a simțit că relația a început să devină toxică și că partenerul ei de atunci s-ar fi îndrăgostit de altcineva, mai exact de artista Ioana Ignat, cu care a și format o relație timp de trei ani, până de curând.

Influencerița povestea că a simțit o durere imensă atunci când Sebastian Dobrincu s-a afișat cu Ioana Ignat, deși în relația lor, el nu și-ar dorit să se expună împreună, pe motiv că imaginea lui nu se potrivește cu a ei și că l-ar trage în jos.

Te-ar putea interesa și: Lidl, decizie finală după scandalul iscat de Sânziana Negru. Influecerița a aruncat la gunoi o pungă cu produse, după ce le-a promovat

„Am început să ne certăm, dar o ceartă de ne-a auzit toți vecinii și au ieșit oamenii să vadă ce se întâmplă”

În urmă cu doi ani, Mimi a povestit despre un incident tensionat care a avut loc după despărțirea lor. Sebastian Dobrincu s-ar fi apropiat de ea, dorind să o îmbrățișeze, dar Mimi s-ar fi tras înapoi, iar de aici a început o ceartă intensă. Potrivit spuselor ei, conflictul a fost atât de aprins încât vecinii au ieșit să vadă ce se întâmplă.

„Ne-am despărțit în februarie sau martie. Timp de două luni de zile, noi nu am vorbit deloc. După acestea două luni, ne-am întâlnit întâmplător la birou. Aveam același manager la momentul respectiv. La sfârșit de mai, el a avut o apariție televizată, iar eu eram acolo la o ședință. Ședința se termina, emisiunea lui urma să înceapă și a venit să-l ia pe Vlad. El i-a spus să nu urce la birou, dar probabil că nu a văzut mesajul. A urcat sus, eu l-am văzut și a început circul. L-am văzut în birou, m-am uitat la el, s-a uitat la mine. El a zâmbit și eu m-am înnegrit. A venit să mă ia în brațe, eu m-am tras, după care m-a întrebat ce am cu el. Am început să ne certăm, dar o ceartă de ne-a auzit toți vecinii și au ieșit oamenii să vadă ce se întâmplă”, spunea Mimi, în urmă cu mai bine de doi ani.

Sebastian Dobrincu, dezvăluiri din relația pe care a avut-o cu Mimi. Tânărul milionar a rupt tăcerea: „M-a deranjat că a spus foarte multe lucruri neadevărate”

Sebastian Dobrincu a negat acuzațiile și a afirmat că multe dintre declarațiile făcute de Mimi sunt neadevărate. El a subliniat că nu este o persoană conflictuală și a refuzat să facă afirmații care ar putea păta imaginea fostei sale iubite. Tânărul milionar a respins și ideea că ar fi avut o relație în paralel atât cu Mimi, cât și cu Ioana Ignat, menționând că astfel de lucruri sunt denaturate.

„Pe mine m-a deranjat că a spus foarte multe lucruri neadevărate. M-a rănit la orgoliu. A spus că am fi avut conflicte și s-a ajuns la agresivități și că au intervenit vecinii. Par eu o persoană conflictuală, agresivă? Aș putea eu să zic niște lucruri... Nu e cazul, nu sunt genul care să pătez imaginea nimănui. Au fost multe lucruri denaturate. Inclusiv idee că relația nu a funcționat pentru că eu mă credeam perfect sau că s-a înțeles ideea asta. Pe bune? Inclusiv că am avut o relație în paralel, atât cu ea, cât și cu Ioana Ignat”, a mărturisit Sebastian Dobrincu, în poscastul „Acasă la Măruță”.

Te-ar putea interesa și: Ați văzut profesorul în fustă de la Universitatea din București? Adevărul despre fotografia publicată de Mara Bănică

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel