Selly, pregătit să devină tătic, la 23 de ani. „Când facem și noi unul? Îmi doresc să fiu un tată tânăr”. Reacția iubitei sale, Smaranda Știrbu 

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Selly
Descriere foto: Captură video: YouTube/Selly

Selly a declarat public că își dorește să devină tătic. Într-un videoclip recent postat pe YouTube, acesta a discutat deschis cu iubita sa, Smaranda Știrbu, despre planurile de a avea un copil.

Selly și Smaranda Știrbu formează unul dintre cele mai cunoscute și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 5 ani, iar poveste lor de iubire a trecut testul timpului. Sunt fericiți unul lângă celălalt, iar cunoscutul volgger este mândru de frumoasa lui iubită și are și de ce. Mai mult, se pare că Selly își dorește să devină tătic și a spus-o public, chiar pe canalul său de YouTube.

Selly, pregătit să devină tătic, la 23 de ani

Selly și Smaranda Știrbu nu își ascund relația și se afișează împreună în mediul online de fiecare dată când au ocazia. Recent, cei doi au plecat la Costinești, iar de acolo au postat un videoclip pe YouTube. La un moment dat, un copil a venit să facă poză cu el și l-a întrebat dacă poate să facă poză și cu iubita lui.

Te-ar putea interesa și: Andreea Esca, fotografie rară alături de mama sa. Femeia a împlinit 83 de ani, iar cele două seamănă izbitor

„Vedeți, asta înseamnă un copil educat. Te întreabă dacă poate să facă poză cu iubita ta”, a spus Selly.

După ce a plecat băiatul, Selly a întrebat-o pe iubita sa când vor avea și ei un copil.

„Când facem și noi Sămără unul? Unul d-ăsta mic”, a precizat Selly.

„Copilul ăsta cred că are 10 ani”, a punctat Smaranda.

„Păi da, dar trebuie să începi devreme. Dacă ne apucăm la 40 de ani...”, a declarat Selly.

„Selly chiar vrea să fie un tată tânăr”, a punctat Smaranda.

Te-ar putea interesa și: Ianca Simion, apariție de senzație la nunta tatălui său. Fiica prezentatorului TV a întors toate privirile

Te-ar putea interesa și: Detaliile nevăzute de la nunta lui Vlad Gherman și a Oanei Moșneagu. Cei doi le-au dezvăluit abia acum: „Cu ele am conturat visul imaginat de noi”

„Mi-aș dori să fiu un tată tânăr, este adevărat. Ideal ar fi până în 30 de ani”

Deși își dorește să fie un tată tânăr, cunoscutul vlogger spune că încă nu este momentul ca el și Smaranda să devină părinți, având în vedere că are o viață destul de ocupată. Cu toate acestea, a mărturisit că până la vârsta de 30 de ani, el și iubita vor avea un un bebeluș.

„Băi, nu, hai să vă explic. S-a dat și în presă foarte mult. Mi-aș dori să fiu un tată tânăr, este adevărat, dar în același timp eu știu că dacă o să avem un copil nu aș avea timp să mă ocup de el cum trebuie. Știu ce o să spuneți, că timpul ți-l faci. Da, timpul ți-l faci, dar am o viață foarte agitată și oricât mi-aș face eu timpul, cred că aș ajunge să sacrific multe alte lucruri. Nu cred că este momentul oportun, dar nici nu aș face un copil la 35 de ani, la 40 - 45 de ani. Ideal ar fi până în 30 de ani. Asta mi-aș dori. Și Smără cu facultatea ei”, a spus Selly.

„Să termin facultatea”, a reacționat Smaranda Știrbu.

Te-ar putea interesa și: Mădălina Ghenea, apariție rară în România. Sacrificiile pe care le-a făcut pentru carieră: „Nu este ușor”

Te-ar putea interesa și: Cum a aflat Tudor Constantin că tatăl lui a murit: „M-au anunțat alții. Vlad, fratele meu vitreg, a omis!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel