Semnul divin primit de Oana Roman, când mama sa se afla în operație: „Un înger care veghează și ajută” Unde și-a găsit vedeta liniștea

Data publicării:

Oana Roman a dezvăluit ce semn divin a primit, în timp ce mama sa se afla în operație. 

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a împărtășit cu fanii, pe rețelele de socializare, o imagine de la mormântul lui Franco, nepotul lui Pepe, care a murit în urmă cu 16 ani, pe când era un adolescent. Vedeta a mărturisit că vine în fiecare an pe 21 octombrie la locul de veci al acestuia. 

Semnul divin primit de Oana Roman, când mama sa se afla în operație

Mai mult decât atât, Oana Roman a recunoscut că aici și-a găsit liniștea, când mama se afla în stare gravă, la spital. Totodată, vedeta le-a povestit fanilor săi că, în momentul în care mama sa se afla pe masa de operație, ea a mers la mormântul lui Franco, moment în care, pe cer a apărut un soare orbitor, la scurt timp după ce plouase torențial. 

„Azi 16 ani de când Franco e înger. Un înger care veghează, aude, ascultă și ajută. Am venit să îi mulțumesc așa cum fac an de an pe 21 octombrie. Luni, în orele în care mama era în operație, am venit la el. Când am ajuns, deși plouase toată noaptea și toată dimineața, a ieșit un soare orbitor și am știut că mă aude și mă ajută. Și mama a ieșit cu bine din operație”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman și-a ținut la curent fanii cu starea de sănătate a mamei sale. Vedeta le-a mărturisit că Mioara Roman a fost detubată, iar starea sa de sănătate este stabilă. 

„Mama a fost detubată și evoluează lent pozitiv. Am dormit mai liniștită. Toate rugăciunile voastre au contat, iar ea este o luptătoare. Mulțumesc, Doamne!”, spunea Oana Roman, pe Instagram.

Mioara Roman a stat la Terapie Intensivă, după ce a ieșit din operație

Mioara Roman și-a făcut griji pentru mama sa, mai ales că starea sa de sănătate este una destul de gravă. Vedeta a recunoscut că s-a temut de această operație, mai ales că medicii au fost rezervați în vederea efectuării anesteziei. Din fericire, totul s-a terminat cu bine și speră ca mama sa să se pună din nou pe picioare. 

„Dragii mei, mama a ieșit din operație! Este la terapie intensiva, urmează niște ore critice pentru că doctorii trebuie să se asigure că se va trezi, că va putea respira singură. Un pas greu a trecut deja. Vreau să mulțumesc tuturor pentru miile de mesaje pe care le-am primit, toată energia voastră a fost absolut înălțătoare și cred că a ajutat foarte mult și sunt profund recunoscătoare și vă mulțumesc din suflet! Ați fost astăzi o parte importantă din puterea și din energia pe care am primit-o și eu și mama. Acum cu speranță mergem mai departe și credem în Dumnezeu!”,a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

„Încă o dată vreau să vă mulțumesc pentru că sunteți atât de mulți alături de mine și mai ales de ea. Mama este la Terapie Intensivă și totul este în mâinile lui Dumnezeu și a doctorilor. Eu nu pot să fac mai mult decât fac. Pot să merg să o văd abia la prânz. Să sperăm că va trece și peste acest moment. Între timp, trebuie să-mi văd și alte lucruri din viața mea, pentru că multe depind de mine. Nu pot pune totul pe stop. Încerc să îmi fac și alte treburi și să continui cât pot să fac și celelalte treburi, a spus Oana Roman, pe rețelele de socializare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel