Șerban Huidu, declarații dure cu privire la Irinel Columbeanu. De ce nu a avut o părere bună despre fostul milionar încă de la început

Data publicării:

Șerban Huidu s-a alăturat Anamariei Prodan și lui Gigi Becali în privința declarațiilor asupra lui Irinel Columbeanu.

Șerban Huidu, fostul prezentator de TV, a făcit și el declarații cu privire la situația fostului milionar Irinel Columbeanu.

Fostul milionar a reintrat pe scena showbiz-ului românesc după ce a anunțat că se confruntă cu o situație destul de delicată, mai ales în ce privește situația financiară.

Mai mult, cu câteva zile în urmă, Irinel Columbeanu a fost chemat la Serghei Mizil în emisiune pentru a face o încercare de strângere de fonduri pentru acesta, însă rezultatelel nu au fost tocmai favorabile. 

Vezi și: Șerban Huidu, motivul pentru care Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de el. Cei doi au rupt orice legătură: „Nici nu mi-a răspuns la telefon!”

În urma apariției alături de Serghei Mizil, mai multe vedete s-au sesizat și comentat întreaga situație. Câteva dintre acestea l-au și criticat, precum Anamaria Prodan sau chiar Gigi Becali.

Acum, și Serban Huidu se alătură taberei care spun că „Irinel ar fi trebuit să facă altfel”:

„În ultimul timp am ajuns să fiu asaltat din toate părțile, din toate mediile, de ideea asta prostească, de-a dreptul tâmpa, că Virinel Columbeanu săracul a ajuns cum a ajuns. Și ce șmecher era el. Pe net, la radio la tv in ziarele care încă se mai printeaza pe hârtie, ne este prezentată „adevarata' dramă a „latifundiarului' de la Izvorani. Băi si nimeni nu spune nimic. Lasă ca spun eu. Sunt obișnuit să am frigiderul plin. Să purcedem.

A rămas, săracu, și fără bani și fără palat și fără femei. Daca nu aș cunoaște adevărul mai că mi s-ar umezi ochii. L-am cunoscut pe Virinel la începutul anilor 2000. Am fost invitat in oras, de seful de facto de la radio21 din acea perioadă. Eu eram chemat la masa bogaților, probabil să fiu impresionat de ce lume e acolo. Impresionat am fost, dar în sens negativ.

Vezi și: Șerban Huidu a refuzat o ofertă cu șase zero-uri. Motivul pentru care a „pierdut” câteva milioane: „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui!”

Interesant este că, încă de pe atunci, Virinel Columbeanu părea un nene bătrân. Și era mai tânăr decât sunt eu azi. A venit cuminte în ținuta lui Yamamoto; cu Anna Lesko din dotare care avea un cap peste el. Și atunci mi-am zis „ia uite si la nenea ăsta, chiar crede ca e pe bune ce trăiește'. Mai târziu, aceeași obsesie îl făcea sa defileze la televizor, la unul dintre primele reality show-uri de pe la noi.

Și atunci era cu o fată cu 2 capete mai înaltă, și atunci se afișa ca reprezentantul celor bogați, fără griji și cu o putere de a trece plutind peste greutățile vieții. Realitatea poate fi ascunsă o perioadă, dar nu la nesfârșit. Aviz celor ce cred ca tot ce zboara se mănâncă. Banii nu cresc in pom, munca e in general cea responsabilă pentru ei și, evident, norocul. Prezentarea lumii de azi, unde o mana de smecherasi defileaza cu traiul ala bun, când in realitate ei sunt rupți in c*r, e o regula. Din păcate, a scris Șerban Huidu pe blogul personal.

Vezi și: Huidu, intervenție nervoasă când a aflat că Rareș a câștigat Românii au talent: Asta e cel mai grav!



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel