Șerban Huidu, desființat de public, după ce l-a criticat aspru pe Irinel Columbeanu: „Vorbește un criminal”

Data publicării:

Șerban Huidu a fost nevoit să facă față unui val de critici foarte dure, după ce a admis că „nu îi pare rău de situația în care a ajuns Irinel Columbeanu”.

Șerban Huidu a scros pe bloggul său personal că nu are niciun fel de „scuză” pentru Irinel Columbeanu, insinuând că nu l-a plăcut pe fostul afacerist încă de la început.

Cu toate acestea, el nu a avut parte de o urmare tocmai liniștită, publicul intervenind și comentând într-un mod care a „cântărit” greu, făcându-se chiar și aluzii la accidentele de care a avut parte fostul prezentator de televiziune.

Pe scurt, Șerban Huidu l-a numit pe Irinel, printre altele, „beizadea”, apelându-l și „Virinel”, în loc de „Irinel”, iar acestea probabil că sunt doar câteva dintre motivele pentru care urmăritorii săi nu au tăcut pur și simplu.

Vezi și: Șerban Huidu, declarații dure cu privire la Irinel Columbeanu. De ce nu a avut o părere bună despre fostul milionar încă de la început

”Nea Virinel nu a muncit o oră pentru banii pe care i-a risipit atât de repede și nechibzuit. Tac’su a făcut rost de ei. Cum? Dumnezeu știe. Dar Columbeanuu junior nu a făcut decât să cheltuiască. Și ce face o beizadea obișnuită cu luxul și cu femeile gonflabile, când sacul ajunge la fund? Cum ce? Se împrumută. Și băncile îi dau. Că doar e Columbeanu ăla șic de la televizor. Ce uită să vă spună bancile când vă dau împrumut e ca ele vă dau cu o mână și vă iau cu 10. Virinel așa s-a ars.”, scrie Șerban Huidu pe blogul său.

Mai departe, Șerban Huidu se arată nemulțumit de faptul că mass-media l-ar supravalorifica pe fostul afacerist și drama de care are parte, totul rezumându-se la dorința de a se crea rating. Aceasta fiind opinia spusă pe larg a fostului prezentator, publicul nu l-a iertat.

”Dar oare de ce toată presa îl arată pe nefericit? De unde expunerea asta media? Dramolina lui Virinel e perceputa de masa mare de oameni drept o dulce razbunare. „Ai vazut Gicule ce și-a furat-o smecheru ăla? Nema famei, nema conac, fără masini e vai viața lui”. Aceasta răzbunare colectivă e exploată de fiecare ziar, fiecare televiziune site sau blog ce ii prezintă urata-i decadere. De asta face audienta. De asta se uită milioane de oameni la știrile sordide despre nenorocit.”, spune Huidu.

Vezi și: Șerban Huidu, motivul pentru care Mihai Găinușă nu mai vrea să audă de el. Cei doi au rupt orice legătură: „Nici nu mi-a răspuns la telefon!”

Potrivit Ego, urmăritorii vedetei și-au exprimat opinia în moduri inedite. Mulți dintre aceștia i-au luat apărarea fostului afacerist, invocând faptul că Șerban Huidu „nu ar trebui să judece”:

„Vorbește un criminal.”

„Șerban Huidu să-și vadă de conștiința lui, dacă a avut vreodată conștiința.”

„Ar trebui să taci pentru că tu nu poți vorbi despre alții, cu atât mai puțin să le judeci viața. El a ajuns unde a ajuns datorită lui taică-său. Tu ai ajuns la fel. În plus, tu ai o conștiință mult mai încărcată decât el ,fiindcă ai omorât trei oameni nevinovați și n-ai plătit nimic, în timp ce el, măcar, a plătit întreținerea și lansarea unor femei acum celebre și vedete și care poate ar dori să-i întoarcă serviciile.”

„E ultimul om care poate critica pe cineva.”

„Columbeanu e victima prostiei sale pentru că nu a știut să-și gestioneze averea. Huidu uită-te în ograda ta, nu ai dreptul să vorbești la adresa altei persoane, ai uitat că ai omorât trei oameni cu mașina? Noi n-am uitat fapta ta, nu-ți crapă obrazul de rușine sau nu ai constiință?”

„Să-și vadă bârna din ochiul lui, măcar ăsta nu a omorât pe nimeni.”

Vezi și: Șerban Huidu a refuzat o ofertă cu șase zero-uri. Motivul pentru care a „pierdut” câteva milioane: „Ăştia, care şi-au bătut joc de tata, să-şi pună pofta în cui!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel