Șerban Huidu, mesaj pentru „puritanii care au aruncat cu noroi”: Mai ușor cu pianul pe scări! Ați uitat ce făceați voi?!

Data publicării:
Șerban Huidu, captură video YouTube
Descriere foto: Șerban Huidu, captură video YouTube

Șerban Huidu a vorbit despre Beach, please!

Șerban Huidu a rememorat cu nostalgie anii '90, când Costineștiul era locul preferat al tinerilor pentru distracție.

El a apreciat ideea de a readuce adolescenții în Stațiunea Tineretului și a menționat că festivalul a fost excelent organizat, în ciuda criticilor aduse. A făcut o paralelă între comportamentul tinerilor de azi și cel al generației sale, susținând că tinerii din prezent sunt mult mai cuminți în comparație cu ce făceau ei în trecut.

El a abordat și nota de rebeliune antisistem prezentă la festival, considerând-o normală și a comparat-o cu comportamentele din anii '90. Singura critică a fost legată de izolarea stațiunii și infrastructura precară, subliniind importanța îmbunătățirii liniilor de urgență pentru viitoarele ediții.

Șerban Huidu a concluzionat că festivalul a fost un succes și și-a exprimat speranța că va continua să aibă loc. De asemenea, l-a felicitat pe Puya pentru prestația sa, remarcând că a reușit să mențină vechile conflicte departe de scenă.

 

„Scriu aceste rânduri după ce s-a spus tot ce se putea spune și ce nu se putea spune despre Beach Please. În primul rând vreau sa mă declar un susținător înfocat al generatiei Z. Am doi băieți de 17 si 15 ani cae fac parte din ea. In al doilea rând, in anii 90, anii mei de liceu, Costineștiul a fost locul de care mă leagă cele mai frumoase amintiri de la mare. Noi eram prea mici pentru a aprecia libertinajul decadent din Vamă și ,in acelasi timp, uram nomenclatura si ciocoii de modă nouă care populau Neptun-Olimp. Mamaia nici nu exista pentru noi atunci.

Costinești era pentru noi, locul plin de veselie, atmosferă boemă si distracție. Cu celebrul Ring, mai apoi cu discoteca Tineretului și celebra „Sepultură in bătătură, una dintre primele rockoteci de la mare. De la cartoanele cu hamsii până la serile cu chitara acustică din jurul Obeliscului, sunt toate amintiri de neuitat pentru generația mea. Dar gata cu amintirle. Să revenim in prezent.

 

Ideea de a face un festival care sa repună pe hartă Costineștiul mi-a plăcut din prima. Mai mult, a readuce adolescentii in Stațiunea Tineretului e o mare realizare. Am să ii rog pe puritanii ce au aruncat cu noroi, sa își aducă aminte ce faceau ei in adolescență. Daca generatia Z ar face o zecime din ce făceam noi, era rău. Rău de tot. Asa că mai ușor cu pianul pe scări. In primul rând, festivalul a fost excelent organizat. Si asta vă pot spune toți participanții.

Notele de rebeliune antisistem au fost ceva normal. Prestația lui Wiz Khalifa, sau prezența lui Tate nu sunt mai prejos decat consumul de vodkă la cutie cu pai (celebrele Motorola) din anii 90. Hai să nu fim mai catolici decât Papa. Singurul lucru care e de reproșat este legat de izolarea stațiunii și infrastructura precară. Dacă se intampla ceva grav si total neprevazut, liniile de urgență erau ca si inexistente. Toate celelate festivaluri au loc in orașe mari cu spitale si linii de evacuare clare. Aici e problema pe care, sper, că la viitoarele ediții organizatorii o vor avea în vedere.

Una peste alta, festivalul a fost un succes. și sper să țină cât mai mult. Un gând bun merge către Puya, care a avut unul dintre cele mai bune momente. Old school never die bro! Bravo din toata inima pentru ca ții stegul sus Și, deși toti asteptau „foame de bani”, Puya fost destul de înțelept sa țină vechile conflicte departe. Felicitari bro!”, a scris Șerban Huidu pe blogul său.

 

VEZI ȘI: Șoc la Jocurile Olimpice. Sportiv: Dacă femeile au dreptul să poarte pantaloni, ar fi bine ca bărbații să aibă opțiunea de a purta fustă. 2024!:

https://www.spectacola.ro/soc-la-jocurile-olimpice-sportiv-daca-femeile-au-dreptul-sa-poarte-pantaloni-ar-fi-bine-ca-barbatii-sa-aiba-optiunea-de-a-purta-fusta-2024_40613.html#google_vignette

 

VEZI ȘI: Actorul Vlad Logigan, reacție vehementă după poza cu profesorul în fustă:

https://www.spectacola.ro/actorul-vlad-logigan-reactie-vehementa-dupa-poza-cu-profesorul-in-fusta_40619.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel