Serena Williams, apariție rară într-o rochie de gală cu decolteu adânc, alături de Lindsey Vonn, Halle Bailey și GloRilla, la Premiile ESPY 2024

Data publicării:
Sursa foto: Serena Williams, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Serena Williams, Instagram

Vedetele nu au sărbătorit doar realizările sportive la strălucitoarele premii ESPY de joi – dar au adus și cele mai bune ținute de modă pentru cea mai mare noapte din sportul internațional.

Gazda serii, supervedeta tenisului Serena Williams, 42 de ani, a arătat spectaculos într-o rochie argintie și neagră, mulată pe corp. Campioana Grand Slam și-a purtat părul blond deschis în bucle voluminoase.

Lindsey Vonn, 39 de ani, a impresionat cu o rochie galbenă îndrăzneață, cu o tăietură laterală provocatoare și o crăpătură care se întindea deasupra coapsei. Frumoasa blondă și-a purtat părul în bucle lejere și și-a completat ținuta cu sandale negre cu barete.

Halle Bailey, 24 de ani, a strălucit într-o rochie mini neagră cu auriu, cu sandale negre cu barete. Vedeta din "Mica Sirenă" a purtat un colier auriu delicat, pe care era scris numele fiului ei, Halo.

Youtube video image

Rapperița GloRilla, 24 de ani, și-a arătat abdomenul tonifiat într-o rochie neagră seducătoare, cu o tăietură frontală. Artista hit-ului "Yeah Glo!" a combinat ținuta cu pantofi negri și un colier lariat argintiu.

Premiile ESPY — care au fost criticate pentru decizia de a-l onora pe Prințul Harry cu premiul Pat Tillman pentru serviciul din anul acesta — reprezintă "Excellence in Sports Performance Yearly Awards". Este un show anual de premii creat de ESPN în 1993.

Premiile sărbătoresc realizările sportive individuale și de echipă, precum și alte realizări legate de sport din anul precedent.

Serena face istorie ca prima femeie afro-americană care găzduiește evenimentul anul acesta.

Ea a fost însoțită de soțul ei, co-fondatorul Reddit Alexis Ohanian, 41 de ani, și de fiica lor de șase ani, Alexis Olympia.

Alexis a arătat elegant într-un costum negru și adidași verzi. Între timp, micuța Alexis arăta adorabil într-o rochie argintie.

Cuplul are două fiice. Pe lângă Alexis, sunt și părinți ai Adirei River Ohanian, care s-a născut în august 2023.

Serena s-a înfățișat și cu sora ei, Venus Williams, 44 de ani, care a strălucit într-un blazer negru care îi scotea în evidență picioarele.

Între timp, GloRilla a fost văzută interacționând cu colegul rapper și jucător de baschet Flau'jae Johnson, 20 de ani.

Flau'jae a impresionat într-o rochie mini neagră, cu un tren din tul.

Puteți vedea pozele aici.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel