Seria Harry Potter face progrese către micul ecran

Data publicării:
Unsplash.com
Descriere foto: Unsplash.com

Populara franciză de filme este în curs de a fi adaptată într-un serial de televiziune și are aprobarea autorului lumii vrăjitorești.

Popularitatea Harry Potter nu a scăzut niciodată, mai ales pentru fanii care se cufundă complet în elementele fantastice ale seriei originale de cărți și filme.

Într-o eră a refacerilor, reasigurarea din partea autoarei britanice de 58 de ani, J.K. Rowling, are o mare importanță pentru cei care lucrează la acest serial. Aceștia speră despre colaborarea cu autoarea originală că va aduce confort fanilor care s-au îndrăgostit de poveste atât prin cărți, cât și prin filme.

În ciuda controverselor din jurul autoarei, Rowling rămâne implicată ca producător executiv.

CEO-ul HBO, Casey Bloys, confirmă că „ea va fi implicată... [A]mintim, suntem în afacerea Potter. Știți, serialul TV este nou și suntem entuziasmați de el. Dar suntem în afacerea Potter de 20 de ani. Așa că aceasta nu este, știți, o decizie nouă. Așa că suntem foarte confortabili”, notează Hollywood Life.

Dar alții nu au simțit la fel. Oamenii încearcă încă să îmbrățișeze lumea de care s-au îndrăgostit, dar încearcă să treacă la versiuni diferite care nu sunt legate direct de Rowling. 

Warner Bros. Discovery a confirmat că serialul va introduce o distribuție nouă, în timp ce va captura fidel esența lumii magice create de Rowling. Această abordare are ca scop să atragă atât fanii vechi, cât și o nouă generație de spectatori din întreaga lume. Membrii distribuției originale, inclusiv protagonistul, Daniel Radcliffe, au arătat sprijin pentru serial, apreciind decizia de a oferi o nouă interpretare.

„Cu siguranță nu îl caut în niciun fel. Dar le doresc, evident, tot norocul din lume și sunt foarte încântat să văd cum torța este transmisă. Dar nu cred că e nevoie să o transmit fizic,” a spus Daniel Radcliffe, care a fost odată unul dintre cele mai populare chipuri din lume, interpretându-l pe Harry Potter pe marele ecran.

Matthew Lewis, cunoscut pentru rolul său ca Neville Longbottom, a sugerat că ar fi interesat de noi roluri în cadrul serialului, sugerând o deschidere pentru a explora personaje dincolo de interpretarea sa iconică. Jason Isaacs, care l-a jucat pe Lucius Malfoy, chiar a glumit că ar interpreta rolul elfului de casă Dobby pentru a evita sesiunile lungi de machiaj.

Detalii despre cronologia oficială sunt în prezent necunoscute, dar echipa HBO țintește o lansare în 2026. Dezvoltarea serialului a început în 2021.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel