Sfat de călătorie: Băile Felix, cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România

Data publicării:
EXCLUSIV

AnneMarie Iliescu, blogger la Your Spa Destination, a realizat, în exclusivitate pentru cititorii Spectacola, o scurtă analiză a beneficiilor aduse de o vizită în stațiunea Băile Felix.

„Baia lui Felix” este cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România. Astăzi, stațiunea este cunoscută sub numele de Băile Felix din Oradea și este celebră atât în țară cât și în Europa, pentru beneficiile pe care le aduce. Băile Felix sunt situate la circa 10 km de Oradea, în comuna Sânmartin din județul Bihor.

 

Sfat de călătorie: Băile Tușnad, cea mai mică stațiune din România, BENEFICII uriașe pentru sănătate: aer curat și izvoare de apă minerală


Stațiunea Băile Felix deține locul doi  după litoralul Mării Negre cu privire la numărul locurilor de cazare din România.


Spre surprinderea atât a locuitorilor cât și a turiștilor, clima stațiunii Băile Felix ajută la apariția și creșterea de nuferi subtropicali în zona lacurilor și a lotușilor.

Sfat de călătorie. MINUNEA naturii: Traseu spre Lacul vulturilor


Turiștii care vin pentru a beneficia de tratamentul pus la dispoziție de bazele medicale se bucură de atenția dată asupra afecțiunilor neurologice, reumatismale, chiar și cele ginecologice.

 

Beneficii pentru sănătate


Bazele medicale dețin operațiuni specific de tratament pentru turiștii care doresc să aibă în grijă sănătatea lor pe parcursul șederii lor la Băile Felix cum sunt următoarele:


- Aerosoli
- Hidroterapia
- Împachetări cu parafină
- Masaje

Sfat de călătorie: Drumeție inedită pe munte, în șaua cailor


La Băile Felix se găsesc bazine de apă minerală unde turiștii pot face baie chiar și în anotimpul răcoros, deoarece temperatura apei este între 20-49 grade celsius.

Atracții turistice


Atracțiile turistice vizitate în mod special și de la care se pot obține fotografii superbe sunt următoarele:


- Lacurile cu nuferi și lotuși
- Rezervația naturală „Pârâul Peța”
- Fenomenul Carstic
- Biserica cu lună
- Dealul Șimleu

 

Priveliște spectaculoasă


Lacurile cu nuferi și Biserica cu lună sunt locurile cele mai vizitate de turiști și pentru că de acolo în mod normal tinerii pot obține poze foarte frumoase pentru a le posta pe rețele de socializare”

 

 

AnneMarie Iliescu, blogger la Your Spa Destination

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Calatorii


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel