Sfatul neașteptat care l-a dus pe Vlad Musta până în finala Vocea României. Abia acum s-a aflat ce i-a spus Irina Rimes în culise / Video

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Spectacola. Sursă foto: Facebook /Irina Rimes
EXCLUSIV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Spectacola. Sursă foto: Facebook /Irina Rimes

Vlad Musta, unul dintre cei mai buni concurenți de la „Vocea României” 2023, a impresionat cu talentul său și a ajuns până în finala competiției. Deși a fost inițial eliminat din echipa lui Smiley, a fost salvat de Irina Rimes, care i-a oferit un sfat. Abia acum s-a aflat ce i-a spus artista în culise.

Vlad Musta, câștigător al reality show-ului „The Four” și finalist la „Vocea României” 2023, a impresionat pe toată lumea cu talentul său vocal excepțional și cu prestația sa uimitoare pe scenă. În audițiile pe nevăzute de la „Vocea României”, artistul a reușit să întoarcă toate scaunele cu piesa „Still Got The Blues”, fiind aplaudat în picioare de Theo, Horia Brenciu și de întreaga sală. Cu toate acestea, el a ales să meargă în echipa lui Smiley.

După battle-uri, Vlad Musta a fost eliminat de Smiley și salvat de Irima Rimes, ajungând astfel în echipa ei. Smiley a mers mai departe cu Alex Maxim. În ultima etapa a confruntărilor, tânărul a avut duet cu Laila Abdel Hafiz și Arina Bădulescu. Irina Rimes a văzut potențial în el și a ales atunci să meargă mai departe cu Vlad Musta, care a ajuns în finală. Tânărul a fost la un pas de câștigarea marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Cu toate acestea, publicul a votat ca Alexandra Căpitănescu să câștige râvnitul trofeu, iar Vlad Musta s-a clasat pe locul II.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Mădălina Maricuț nu vrea să participe în cuplu cu Dany Boy la Insula Iubirii: „El și-ar dori. Este foarte sigur că nu va pica”

„Competițiile acestea nu sunt foarte ușoare, asta este clar”

Invitat în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”, de la Spectacola, Vlad Musta ne-a vorbit despre parcursul său Vocea României” și despre provocările pe care le-a întâmpinat. „Am luat audiția și am ieșit finalist, chiar pe locul II. Nu mă așteptam, dar s-a întâmplat. Competițiile acestea nu sunt foarte ușoare, asta este clar. Și dacă ajungi să treci de etapa audițiilor, deja este un lucru destul de mare. Cel mai important lucru este să fii tu, să nu încerci să te dai altcineva când ești acolo și efectiv să te bucuri de ceea ce faci. Mi se pare o meserie foarte frumoasă, foarte ușoară, de fapt, nu este neapărat ușoară. E ușoară dacă reușești cumva să ai capacitatea de a empatiza destul de mult cu publicul tău. E foarte greu să treci mai departe după ce se termină emisiunea. Mulți nu știu asta. Contează foarte mult ce faci după”, a spus Vlad Musta, în cadrul emisiunii „Oracolul Vedetelor”.

Sfatul neașteptat care l-a dus pe Vlad Musta până în finala Vocea României. Abia acum s-a aflat ce i-a spus Irina Rimes în culise

Vlad Musta a dezvăluit sfatul care i-a marcat parcursul la „Vocea României”. După eliminarea sa din echipa lui Smiley, Irina Rimes i-a oferit un sfat pe care încă îl urmează și care l-a ajutat să evolueze ca artist, acela de a fi el însuși și de a nu încerca niciodată să-și creeze o imagine diferită de ceea ce este.

„Prima dată, în etapa audițiilor pe nevăzute, eu l-am ales pe Smiley. Am plecat în etapa duelurilor, am pierdut duelul atunci și s-au întors toți, Tudor Chirilă, Horia Brenciu cu Theo Rose și Irima Rimes. La momentul respectiv, am fost pus în situația de a trebui să aleg iar un alt antrenor și nu știam exact pe cine să aleg în momentul respectiv, nu mi-am făcut o schiță. Irina a reușit să-mi spună exact ce a trebuit și m-am dus la ea. Există un sfat pe care mi l-a dat și încă îl urmez. Acela este să fiu eu, să nu încerc niciodată să-mi creez o altă imagine, total diferită de ceea ce sunt eu ca persoană”, a mărturisit Vlad Musta, în exclusivitate pentru Spectacola.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel