Sfaturi de beauty de la Diana Sîrboiu: Importanța cremelor de față, tratamentele faciale și perspectiva asupra implanturilor

Data publicării:
Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Spectacola

Diana Sîrboiu, beauty expert, a vorbit la Mi-Th Influencer, în platoul Spectacola, despre modul în care putem să ne păstrăm un ten curat, tânăr și sănătos.

Mirela Vescan și Thea Haimovitz au discutat cu specialista în beauty diverse teme. Câteva dintre acestea sunt despre importanța folosirii cremelor de față, protecția solară și motivul pentru care refuză să facă „ce vor clientele”, înspre binele lor.

Crema de ochi

„Eu le recomand să înceapă să folosească cremă de ochi de la 25 sau 30 de ani, în funcție de genetică. Sunt persoane care zic: „Ia uite ce bine arăt eu, mă dau cu cremă de ochi.” Factorul de protecție este esențial în această perioadă. Chiar anul acesta am întâlnit multe persoane care zic: „Uite câte pete am, anul ăsta mi-au apărut.” Nu anul acesta ți-au apărut. Tu le aveai deja, dar anul acesta s-au agravat. Nu doar din cauza soarelui, ci crema trebuie să o folosești mereu când ieși afară. Există și fond de ten cu protecție. Există multe produse. Asta le zic și fetelor mele: „Sunteți pe social media. Ieșiți, faceți, povestiți, dar povestiți lucruri corecte. Învățați-vă clientele, pentru că ele te aud azi, mâine, poimâine... E frumos să folosești puțin din tine, un pic de lifestyle, de cunoștințe, astfel încât publicul să aibă de ce să se uite la tine. În momentul în care te aude de mai multe ori, până la urmă va merge și își va lua sau va face ceea ce promovezi tu.”, spune Diana Sîrboiu, pentru Spectacola.

 

Youtube video image

Cât de des se face tratamentul facial și cum se obține o formă frumoasă a ochiului

„Tratamentul facial trebuie făcut măcar o dată la 3 luni, este esențial. Ceea ce faci tu acasă, chiar dacă folosești produse profesionale, nu are aceeași pătrundere ca și cosmetica profesională.

Eu sunt genul de persoană căreia îi place naturalul. Clientele mele sunt la fel. Chiar și în cursurile mele le spuneam, înainte să ajungă oricine în orice program, în 5 minute îmi dau seama dacă are nevoie de mine sau nu; nu vreau să pierd timpul nimănui și nici eu nu vreau să-mi pierd timpul. Cu negru niciodată nu lucrez, doar pentru gene. Multe femei vor sprâncene negre cu contur negru, dar noi nu facem asta. Toată lumea vrea coada aceea de samurai, probabil pentru că oferă un efect de lifting, dar doar pare.

Eu fac și tatuaj permanent, dar doar pentru clientele care chiar au nevoie, de exemplu. Chiar dacă mai aveau 2 cozi conturate, veneau la mine și mă întrebau dacă mai pot să fac și eu una. Atunci le spun că nu pot să fac. Îmi pierd multe cliente pentru că nu fac ce vor ele. Eu merg pe naturalețe.

Când ai deja o sprânceană frumos conturată, naturală, clar îți va fi mult mai ușor mai târziu. Trebuie să te gândești pe termen lung. Că ne ajutăm noi de alte cozi și implanturi, peste 10 ani vreau să ne gândim cum va arăta sprânceana aceea. Trebuie să te gândești pe viitor”, precizează Diana Sîrboiu, la Spectacola.

Despre implantul de păr

„Nu am o părere nici bună, nici rea despre implantul de păr. Nu este domeniul meu de expertiză și nu mă pasionează. Pentru că, tu îl implantezi acum și se poartă. Însă, în zece ani, ce facem cu acel păr?

Fiecare trebuie să decidă dacă merită sau nu”, încheie specialista, pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel