„Și-ar dori să fie în compania mea”. Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu-l lasă să-și vadă fiica. Câte zile o vede pe lună: „Se întâmplă tot timpul ceva”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram
Descriere foto: Mihai Albu, Iulia Albu/ captură video Toutube theExclusive/ Instagram

Mihai Albu îi simte lipsa fiicei sale, Mikaela, care locuiește cu mama ei. Creatorul de pantofi se arată nemulțumit de timpul limitat petrecut cu adolescenta, mărturisind că o vede mult prea rar.

Iulia și Mihai Albu au fost căsătoriți 9 ani de zile, din anul 2004, până în 2013. Din rodul iubirii lor s-a născut o fetiță, pe nume Mikaela. După divorț, adolescenta, care va intra la liceu toamna aceasta, a rămas cu mama ei. Deși a trecut mai bine de un deceniu de când au ales să meargă pe drumuri separate, se pare că cei doi nu se înțeleg nici acum în privința programului fiicei lor.

Mihai Albu o acuză pe Iulia Albu că nu-l lasă să-și vadă fiica: „Și-ar dori să fie în compania mea”

Într-un interviu pentru Cancan, Mihai Albu a mărturisit că îi este dor de Mikaela, pe care recunoaște că o vede de doar patru ori pe lună. Deși și-ar dori să stea mai mult cu fiica sa, creatorul de pantofi nu se poate bucura așa cum și-ar fi dorit de prezența fiicei sale. 

„Relația cu fiica mea nu este așa cum visam, în niciun caz. Aș fi vrut să mă implic mai mult, să fie mai mult alături de mine, dar este greu. Când părinții sunt divorțați și domiciliul este la mamă, pierzi mult timp din timpul copilului. Se petrece mai mult timp în partea cealaltă, deci rămâi un tată de duminică. Am un program de vizitare de patru zile pe lună, vă dați seama! Foarte puțin. Două weekenduri pe lună.

În vacanță e altceva, dar și vacanța e mică. Și fetița și-ar dori să fie în compania mea. Ideal este ca un copil să fie cu ambii părinți și să se ocupe de el, să-i urmărească toate acțiunile, să fie prezent în toate evenimentele vieții. Când există divorț, cam așa se întâmplă, iar când e puțină înțelegere din partea mamei, lcururile se întâmplă și mai greu. Acum nu mă mai macină, m-am obișnuit. De obicei, la modul general, mamele obstrucționează, limitează tații să petreacă timp cu copiii”, a spus Mihai Albu pentru Cancan.

Te-ar putea interesa și: Doinița Oancea, despre traumele cauzate de absența tatălui în viața ei: „Pentru mine e doar un om, nu este tatăl meu”

„Se întâmplă tot timpul ceva să nu se respecte programul”

Mihai Albu a subliniat că, în ciuda hotărârii judecătorești care îi oferă dreptul la două weekenduri pe lună și la o parte din vacanțe, situația este uneori dificilă și programul nu este întotdeauna respectat. El a mărturisit faptul că niciodată nu a putut petrece Ziua Tatălui cu fiica sa, din cauza programului școlar sau altor lucruri care intervin.

„Se întâmplă tot timpul ceva să nu se respecte programul. Deja fiica mea își exprimă dorința să stea cu mine. Acum șapte ani, nu era băgată în seamă când voia la tati. De Paște a stat la mine 4-5 zile, am încercat mereu să le facem un an la mine, un an la mamă. Uneori se respectă, uneori nu se respectă. Acesta este programul pe care îl am prin hotărâre judecătorească.

Am două weekenduri pe lună, o parte din vacanțe și subvacanțe, Ziua Tatălui, pe care ar trebui să o petreacă cu mine și nu s-a întâmplat asta niciodată! A picat mereu în timpul săptămânii și este complicat când are școală. Sunt lecții, întotdeauna e ceva, întotdeauna se întâmplă ceva”, a mai precizat creatorul de pantofi.

Te-ar putea interesa și: Întâlnire cu scântei la Insula Iubirii. Andrei și ispita Eric au dat cărțile pe față: „Aș da-o celui mai mare dușman al meu”

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel