Simina Stroe, dezvăluiri emoționante: Toată lumea știe că eu am o conexiune specială cu Dumnezeu / video

Data publicării:
EXCLUSIV

Simina Stroe, influencer, a fost invitată la emisiunea „Oracolul Vedetelor", de pe Spectacola și DC News, unde a vorbit despre subiectele tabu. 

Întrebată dacă există subiecte tabu pe care le-a evitat din cauza sensibilității culturale, Simina a răspuns că nu a evitat niciun subiect și nu a considerat că există subiecte tabu în materialele sale. Ea a menționat că, deși teme precum sexualitatea, religia și politica sunt adesea considerate tabu și pot provoca reacții imediate, pentru ea acestea nu au fost subiecte problematice.

Simina Stroe a subliniat că nu a avut niciodată ceva rău de spus despre religie, Dumnezeu sau spiritualitate. Deși poate face glume pe aceste teme, când vine vorba serios despre religie, ea are o conexiune specială cu Dumnezeu.

„Consideri că există subiecte tabu pe care le-ai evitat din cauza sensibilității culturale”, a întrebat Alexandra Dumitru. 

„Nu. Eu nu am evitat niciun subiect. Mie nu mi s-a părut niciun subiect tabu din tot ce am folosit eu acolo. Care sunt subiectele tabu de fapt? Când vorbim de sexualitate, când vorbim de religie, când vorbim de politică de multe ori este un subiect tabu pentru că imediat poate sări cineva.

Pentru mine nu au fost subiecte tabu pentru că nu am avut niciodată ceva rău de spus despre religie, în adevăratul sens al cuvântului. Că mai radem, pe aici pe acolo, e una, este un umor, dar când a fost vorba cu adevărat de religie, de Dumnezeu, de spiritualitate, oamenii care au fost curioși ce cred eu, de fapt, despre asta, în spatele personajului, au aflat și toată lumea știe că eu am o conexiune specială cu Dumnezeu. Așa fost întotdeauna și așa o să rămână cât o să trăiesc eu.”, a spus Simina Stroe la emisiunea „Oracolul Vedetelor", de pe Spectacola și DC News.

 

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Elena Aurel | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel