Simona Gherghe, decizie radicală, după ce o femeie i-a recunoscut fiica pe stradă: „Ne-a pus serios pe gânduri”

Data publicării:
Simona Gherghe, captură video YouTube
Descriere foto: Simona Gherghe, captură video YouTube

Simona Gherghe a relatat un moment decisiv din viața ei de mamă, când o femeie necunoscută i-a deschis ochii cu privire la un aspect relativ inofensiv, dar care îi acaparase fiica. 

Simona Gherghe a fost mereu genul de mamă care a împărtășit cu prietenii virtuali imagini cu copiii ei, ba chiar a apărut pe coperta unei reviste alături de fiica ei, Ana. De ceva vreme, vedeta nu și-a mai expus deloc copiii în mediul online, iar motivul ar fi faptul că aceștia încă nu înțeleg notorietatea mamei lor. Într-un interviu pentru Viva, prezentatoarea TV a povestit cum a luat decizia să nu mai arate chipurile copiilor săi pe rețelele de socializare, după ce o femeie necunoscută i-a recunoscut fiica pe stradă. 

„Totul a pornit de la o întâmplare, care ne-a pus serios pe gânduri. Eram cu Ana și o doamnă a alergat spre ea și a spus: „Ana, de când îmi doream să te văd! Ce mă bucur!. Sigur, intențiile ei au fost bune, doar că Ana a fost extrem de nedumerită. „De unde mă știe doamna? Și cum de știe cum mă cheamă? Apoi, când am ajuns acasă, am surprins o discuție cu Vlad, în care ea îi povestea, în continuare uimită, cum s-a întâlnit cu o doamnă, care o știa. Iar replica ei către Vlad a fost: „Cred că sunt vedetă…. Îți dai seama că și eu, și Răzvan i-am explicat că, probabil, doamna o știa de pe social media, dar că nimeni nu e vedetă și că oamenii se mai recunosc așa, uneori, de pe rețelele de socializare.

Dar asta a trezit multe gânduri în mine. Și mai ales întrebarea „de ce ne expunem copiii?. Evident, pentru că ne mândrim cu ei. Dar oare lor le face bine expunerea asta precoce? Doamna respectivă a avut intenții bune, altcineva poate să aibă alte gânduri. E atâta înverșunare în mediul online, încât nu mi se pare un loc bun pentru copii. Și nu e ipocrizie. Aproape 6 ani și noi i-am expus! Doar că un episod ca acesta te face să-ți dai niste răspunsuri și să faci niște alegeri. Iar alegerea a fost să nu-i mai expunem. Nu spun că nu se va mai întâmpla niciodată, dar măcar până înțeleg ei care-i treaba cu Facebook și Instagram e mai bine să fie protejați. Și sunt convinsă că vom face și o copertă cu ambii copii, ca să aibă și Vlad amintirea lui. Doar că simt că trebuie să mai crească puțin”, a declarat Simona Gherghe pentru Viva. 

 

VEZI ȘI: Simona Gherghe, despre provocările vieții de mamă: „Nu ai cum cu copii mici”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel