Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Data publicării:
Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Gherghe, Instagram

Simona Gherghe a rupt tăcerea! În urmă cu 5 ani, prezentatoarea TV a decis să renunțe la „Acces Direct”, emisiune pe care a prezentat-o timp de 9 ani. Acum, vedeta a nu s-a mai abținut și a spus motivele care au stat în spatele deciziei sale.

Simona Gherghe este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV de la noi din țară. Timp de 8 ani, a prezentat cunoscuta emisiune „Acces Direct”, însă, în anul 2019, vedeta a luat o decizie care i-a șocat pe telespectatori. După aproape un deceniu, cunoscuta prezentatoare TV a decis să renunțe la emisiune, iar în locul ei a venit Mirela Vaida. 

Te-ar putea interesa și: S-a aflat câți bani primea lunar Simona Gherghe la început de carieră în televiziune. Teo Trandafir a rămas uimită: „Erai pe opulență”

Simona Gherghe nu s-a mai abținut. Adevăratul motiv pentru care a plecat de la Acces Direct. A recunoscut abia după 5 ani: „N-am mai putut să duc tot ce era acolo”

Mulți s-a întrebat de ce a luat această decizie. Abia acum, după 5 ani, prezentatoarea TV a spus adevăratul motiv care a făcut-o să renunțe la „Acces Direct”. Invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”, Simona Gherghe a mărturisit nu se mai regăsea în proiect și că voia cu totul altceva. Cazurile sociale pe care le prezenta o afectau extrem de mult, motiv pentru care a vrut să facă o schimbare în viața ei. 

„La un moment dat ai hotărât să nu mai faci emisiunea «Acces Direct». Mi s-a părut un act de curaj. Puteau foarte bine să te dea afară, să te penalizeze cineva, se se întâmple orice. Sunt riscuri în momentul în care spui nu în televiziune și totuși ai făcut-o. De ce?”, a întrebat-o Teo Trandafir.

Te-ar putea interesa și: Dany Boy a făcut-o cu ouă și cu oțet pe Mădălina Maricuț, fosta ispită de la Insula Iubirii. A spus public adevăratul motiv al despărțirii

„N-am mai putut să duc tot ce era acolo, toate cazurile acelea, toate poveștile acelea prin care am trecut în cei 8 ani în care am fost acolo”, a mărturisit Simona Gherghe, în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

„Am trecut prin niște perioade foarte grele”

Mai mult, prezentatoarea TV a recunoscut că și răutățile care au venit din partea publicului au făcut-o să renunțe la emisiunea care a consacrat-o. Producătorii au înțeles-o pe Simona Gherghe și i-au găsit rapid o înlocuitoare, pe Mirela Vaida. 

„Am trecut prin niște perioade foarte grele, hate masiv din partea publicului pentru niște situații care n-au ținut de mine. Au fost niște lucruri pe care mi-a fost greu să le gestionez, ele s-au adunat. Și duci o dată, de două ori, de cincizeci de ori, dar la un moment dat când am spus că vreau să schimb lucrurile, că rămân pe slotul acela, dar să facem altceva. Ei au crezut că proiectul poate să continue, drept dovadă continuă și acum. Ei sunt manageri, au procedat cum trebuie să procedeze. Doar că eu n-am mai putut să fac lucrurile acelea.

Mă afectează foarte mult poveștile astea și m-a afectat scandalul cu Ioana Tufaru. A fost un mare scandal. Pentru cariera mea a fost ca o cotitură. Chiar m-am gândit serios că poate ar trebui să fac altceva. Nu am putut să duc tot ce s-a întâmplat pentru că știam că e ceva care nu a ținut de mine. Nu era alegerea mea, dar nu mă refer la alegerea subiectului”, a mai spus Simona Gherghe, în cadrul podcastului „Gând la Gând Cu Teo”.

 

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel