Simona Gherghe, pe patul de spital. Anunțul îngrijorător făcut de vedetă: „S-a întâmplat asta”

Data publicării:

Simona Gherghe se confruntă cu noi probleme de sănătate. 

Simona Gherghe trece prin momente grele, iar pentru a-și înștiința și fanii cu privire la starea sa de sănătate, aceasta a ales să posteze numaidecât o fotografie pe rețelele de socializare destul de îngrijorătoare. Astfel, în ciuda lucrurilor pe care vedeta le avea de desfășurat pe parcursul zilei și de programul pe care și-l făcuse atât pe plan profesional, cât și personal, aceasta se pare că a fost nevoită să-și anuleze totul și să ceară de urgență ajutorul medicului.

Situația se pare că este una destul de dificilă pentru Simona Gherghe, care a ajuns pe patul de spital, la perfuzie. Vizibil afectată de această întâmplare, care i-a dat ziua peste cap, aceasta a atașat și o fotografie în mediul online, acolo unde își ține periodic comunitatea la curent cu toate evenimentele din viața sa, fie ele roz sau mai puțin plăcute.

„Într-o zi cu multiple planuri, s-a întâmplat asta.”, a scris Simona Gherghe pe rețelele de socializare. 

Te-ar putea interesa și: Cum a schimbat-o pe Andreea Marin moartea mamei sale: „Nu mi-am permis luxul de a plânge”. Avea 9 ani când s-a întâmplat tragedia

Simona Gherghe s-a mai confruntat cu alte probleme de sănătate recent

Nu de mult timp, Simona Gherghe își înștiința fanii că se confruntă cu alte probleme de sănătate, care, la vremea aceea, aveau legătură cu stomacul. Vedeta spunea pe atunci că experimentează niște chinuri inimaginabile, care nu-i permit să se odihnească nici pe timpul nopții. Cea care i-a fost atunci alături vedetei de la Antena 1 a fost chiar mama sa, care a răsfățat-o cu un preparat ce a dus-o direct cu gândul la copilărie. 

„Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, cu sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta! Uitasem ce buni sunt...”, le-a transmis Simona Gherghe fanilor săi.

Citește și: Andreea Bănică nu-și poate reveni din șoc, după ce a fost umilită de un artist internațional: „Mi-a fost frică, mi-a și spus că mă caută după eveniment”

Vedeta are o relație deosebită cu mama sa

Din postările pe care le-a mai făcut Simona Gherghe de-a lungul timpului pe rețelele de socializare se vede cum aceasta are o relație deosebită cu mama sa, care îi este alături atât în momentele mai dificile, precum ar fi cele în care problemele de sănătate îi dau bătăi de cap, dar și în viața de zi cu zi. Femeia pare că petrece mult timp și cu cei doi nepoți ai săi, care nu doar că o adoră, dar care au extrem de multe lucruri de învățat de la ea, după cum scotea recent în evidență Simona Gherghe.

„MAMA, cea mai generoasă, cea mai iubitoare! Iar Ana și Vlad sunt atât de norocoși că le ești alături! Te iubim infinit!”, a scris în trecut Simona Gherghe pe Instagram, cu ocazia aniverisării femii.

VEZI și: Cum a reacționat Andreea Marin când a fost întreabtă de iubitul Violetei: „Aici rămâne discuția”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel