Simona Trașcă, dezvăluiri despre fiul ei, inginer în Canada. Cum se înțelege vedeta cu nora

Data publicării:
Sursa foto: Simona Trașcă, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Simona Trașcă, instagram

Simona Trașcă a vorbit despre fiul ei care locuiește în Canada, dar și despre relația pe care o are cu nora sa.

Fady, fiul celebrei Simona Trașcă, este stabilit în Canada de ani buni, acolo unde locuiește cu soția sa. Tânărul în vârstă de 27 de ani a decis să ia viața de la zero și să își facă un viitor strălucit acolo și se pare că planurile au decurs excelent.

„S-a chinuit singur”

Invitată în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, frumoasa blondină a vorbit despre vizita pe care i-a făcut-o de curând fiului ei, dar și despre relația pe care o are cu nora ei. Pentru că nu își mai văzuse băiatul de un an și jumătate, Simona Trașcă a hotărât să îl viziteze în Canada, acolo unde tânărul s-a stabilit împreună cu soția sa.

Vedeta a mărturisit că Fady, fiul ei, s-a chinuit și a muncit foarte mult pentru a reuși să obțină ceea ce își dorește, astfel că acum este un inginer de succes. De asemenea, Simona Trașcă a precizat că tânărul nu este activ pe rețelele sociale și preferă să aibă o viață cât mai discretă, departe de ochii lumii, motiv pentru care blondina nu a dat foarte multe detalii despre acesta, respectându-i dorința.

„Nu-l văzusem de un an și jumătate. El oricum este înalt. E frumos ca de obicei. Mă bucur că este sănătos. S-a chinuit singur, a avut multă ambiție să facă școală și muncă în același timp. Eu aș spune mai multe despre el, dar nu este cu rețelele sociale și cu televizor. M-a rugat: „Mami, anumite chestii să le ții pentru tine”. Este inginer. Este de 6 ani în Canada. Acolo s-a îndrăgostit, acolo s-a căsătorit. El stă în Alberta, dar este foarte mare Canada”, a povestit fosta asistentă TV la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Denisa Filcea și Flick au sărbătorit patru ani de la nuntă. Ce declarație romantică i-a făcut Domnul Rimă

„Mă înțeleg bine cu soția lui”

Mai mult decât atât, Simona Trașcă a mărturisit că se înțelege foarte bine cu soția fiului său. Vedeta a învățat-o chiar să gătească paste, semn că relația lor este mai mult decât aceea de soacră și noră. În plus, Simona a vorbit și despre o posibilă plecare din România. Aceasta a declarat că nu este pregătită să părăsească țara definitiv, mai ales că în ultima vreme mama sa a avut câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a trebuit să aibă grijă de ea.

„Ei se înțeleg foarte bine, și eu mă înțeleg bine cu soția lui. Am învățat-o să facă paste. Eu sunt șefa la fripturi, voi nu știți. I-am făcut ce a avut el poftă. N-are vicii, e prea cuminte: nu fumează, nu bea. (...) Nu sunt pregătită să las România, chiar dacă acolo am camera mea. În ultimul timp am fost îngrijorată în privința mamei mele, nu se simte foarte bine. Am grijă de ea, e mama, o iubesc. Îi e foarte dor de nepot”, a adăugat Simona Trașcă.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel