Singurul truc prin care Anca Țurcașiu se menține în formă: „Întotdeauna funcționează, credeți-mă”

Data publicării:
Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Anca Țurcașiu, Instagram

Anca Țurcașiu a dezvăluit ce mai important criteriu, pentru un aspect fizic perfect.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Anca Țurcașiu arată mai bine de la o zi, la alta. Actrița nu doar că pare că a descoperit elixirul tinereții, dar știe să se bucure și de fiecare zi din viața sa, ca și când ar fi încă la vârsta adolescenței. Acesta ar fi și secretul care o face mereu să fie atât de radiantă și de spectaculoasă, după cum le dezvăluie actrița fanilor. Mai există, desigur, și alte câteva trucuri ce țin de stilul de viață pe care-l ai zilnic, dar un procent mare al reușitei stă în starea bună de spirit, explică Anca Țurcașiu. 

„Aseară am avut un spectacol și i-am rugat pe cei care au fost acolo să-mi pună niște întrebări între cântece, pentru că altfel nu treceam la cântecul următor. O persoană m-a întrebat cum reușesc să mă mențin, asta e întrebarea care mi se pune cel mai des, iar răspunsul meu a fost energia bună, acel good vibes pe care trebuie să-i ai în fiecare zi, indiferent ce se întâmplă. Bine, nu vorbim de cazuri grave, adică de boală, dar de ce zi ai pe pământ, trebuie să ai bucuria de a o trăi. Să încerci puțin sport, stretching, o cafea bună, apă multă la prima oră a dimineții și să te pregătești să întâmpini ce-ți oferă viața. Întotdeauna funcționează, credeți-mă.”, a dezvăluit Anca Țurcașiu pe rețelele de socializare.

Citește și: Cum se simte Busu după infarctul suferit: „E cea mai frecventă întrebare care mi se pune. Am scăpat ca prin urechile acului”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anca Turcasiu (@ancaturcasiu)

Disciplina a ajutat-o extrem de mult în acest parcurs

Pentru a putea avea o siluetă asemenea Ancăi Țurcașiu este nevoie de multă disciplină și ambiție, după cum mărturisea chiar vedeta în trecut. Partea bună pentru ea este că această calitate i-a fost insuflată încă din copilărie, continuând și în viața de adult, odată cu începerea carierei în actorie. Astfel, vedeta spune că mereu a fost extrem de atentă la felul în care arată, însă nu doar din cauza propriei dorințe, cât pe fondul așteptărilor celor din jurul său și meseriei sale.

„Sportul m-a ajutat să mă întrețin. Eu am făcut și sport de performanță, în copilărie. Sunt niște lucruri pe care le-am dobândit. Plus disciplina meseriei, pentru că, a fi actor înseamnă să fii foarte disciplinat și foarte coerent în ceea ce faci. Nu ai voie să te lași pe o ureche, pentru că nu mai încapi în rochii după. Mi s-a întâmplat o dată într-un musical, jucam în musicalul Rebeca, la Teatrul Național de Operetă și cabiniera mea încerca să îmi tragă fermoarul la corset și nu știam ce să-mi mai strâng ca să-l poată închide și mă tot plângeam că m-am îngrășat.

Și ea, ca să fie drăguță, îmi spunea că sunt doar puțin balonată. Nu ai voie, pentru că trebuie să încapi în ținutele alea. Nu poți să-ți schimbi rochiile de la „Mamma Mia”, din trei în trei luni. E absolut normal ca atunci când joci un personaj, trebuie să păstrezi caracteristicile lui. Fac sport de cinci, șase ori pe săptămână”, a mai spus aceasta în trecut, într-un interviu pentru Spectacola. 

Citește și: Iancu Sterp, noi acuzații dure către Zanni: „Un reporter i-a dat simbolul, noi ne-am prefăcut că-l căutăm”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel