Smiley și Gina Pistol, întâmplare neașteptate în vacanță: „Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu”

Data publicării:
Gina Pistol și Smiley, sursa Instagram/ colaj Spectacola
Descriere foto: Gina Pistol și Smiley, sursa Instagram/ colaj Spectacola

Smiley și Gina Pistol au avut parte de o întâmplare cu totul neașteptată, în timp ce se aflau în vacanță, în Cipru. Cei doi au fost evacuați în mijlocul nopții din hotelul unde erau cazați. 

Smiley și Gina Pistol au vrut să aibă parte de puțină relaxare și au ales să plece într-o vacanță în Cipru, doar ei doi. În timp ce se aflau la hotelul unde erau cazați, ăn mijlocul nopții, cei doi s-au trezit din cauza alarmei de incendiu. Confuzi și neînțelegând ce se întâmplă, au luat primele haine pe care le-au avut la îndemână și au mers să afle care este situația. Totuși, lucrurile s-au calmat rapid și după câteva minute au fost anunțați că a fost o alarmă de inundație, nu de incendiu, așa cum credeau.

„Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu”

„Bine v-am găsit la un nou dailytok din vacanța familiei Maria. De data aceasta am decis să dăm o fugă doar noi doi, până în Cipru, să mai prindem câteva zile cu soare(...)Ne-am trezit brusc de la alarma de incendiu, nu știam ce ni se întâmplă. Credeam că încă visăm. Haos nebun! Că nici nu înțelegeam ce zicea băiatul ăla în greacă. Gina, ia halatul pe tine, geanta cu bani și vedem noi ce și cum. Nu vedeam nici fum, nici flăcări. După 5 minute, am fost anunțați că nu a fost neapărat o alarmă falsă. Doar că nu a fost de incendiu, ci de inundație”, a povestit Smiley, pe rețelele sociale. 

Te-ar putea interesa și: Andreea Bălan, mărturisiri emoționante despre destrămarea trupei André. De ce nu mai vrea să vorbească cu Andreea Antonescu: „S-a terminat și în sufletul meu”

„Nu am dormit vreo doi ani”

Cu puțin timp în urmă, Gina Pistol a fost invitată la emisiunea șui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre felul în care viața ei s-a schimbat de când este mamă. Aceasta a menționat că legătura unei mame cu fiica sa este foarte profundă și că deși a fost o perioadă mai dificilă la început, cu multe nopți nedormite, toate greutățile merită atunci când își privește fiica. De asemenea, vedeta a menționat cât de diferită a fost copilăria ei față de a fiicei sale. Pe când avea doar șase ani, părinții Ginei Pistol au divorțat, astfel că ea a trebuit să aibă grijă de fratele ei, cu cinci ani mai mic. Cu toate acestea, Gina recunoaște că perioada copilăriei este una dintre cele mai frumoase etape ale vieții de care fiecare copil ar trebui să profite din plin.

„Nu am dormit vreo doi ani. Legătura pe care o are mama cu copilul este mai profundă. Imediat simțeam tot. A trecut timpul foarte repede. Când eram copil, îmi spuneau toți adulții să mă bucur de copilărie că e cea mai frumoasă perioadă și într-adevăr, asta spun și eu acum. Sunt niște perioade foarte frumoase și nu ai așa griji pe care le vei avea când vei fi om mare. Am avut grijă de fratele meu pentru că diferența dintre noi este de cinci ani și ai mei se despărțiseră. Aveam șase ani când au divorțat ai mei. Păstrez legătura cu tata, chiar azi mi-a dat mesaj. Acum când mă gândesc, dacă aș mai face un copil, mi-ar fi foarte greu să o las pe Josephine cu frățiorul sau surioara. Dar noi așa am crescut. De asta sunt foarte puternică, mai băiețoasă”, a declarat Gina Pistol, la emisiunea lui Cătălin Măruță.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel