Șoc la Insula Iubirii! Iustina i-a făcut cel mai frumos cadou lui Cornel: „Vreau să părăsim insula toți 3!”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Antena 1
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Antena 1

Cornel a avut parte de o surpriză la care nu s-ar fi așteptat niciodată! Iustina i-a dat cea mai frumoasă veste.

Iustina și Cornel au avut și ei parte de ceremonia finală la „Insula Iubirii”. Cei doi s-au întâlnit după 21 de zile petrecute departe unul de celălalt și au decis cum vor pleca de pe insulă: împreună, singuri sau cu un alt partener. Înainte de a lua marea hotărâre, concurenții au privit un rezumat al parcursului lor în emisiune. Deși au avut parte și de imagini amuzante, care i-au făcut să zâmbească, au fost și multe imagini dureroase, atât pentru Iustina, cât și pentru logodnicul ei. La vederea clipurilor video cu Cornel și ispita Loredana în mare, Iustina i-a cerut explicații bărbatului, dar acesta a negat faptul că între ei au avut loc atingeri sau momente intime. De asemenea, concurentul a negat și apropierea de ispita Maria, spunând despre aceasta că ea era cea care insista să petreacă timp cu el și că nu este genul lui. La rândul său, Cornel i-a cerut Iustinei justificări cu privire la toate momentele în care a dansat fără să țină cont de faptul că lumea de acasă o va vedea, la momentele în care a băut peste măsură și a spus lucruri care nu trebuiau spuse la televizor. După toate acestea, a urmat un moment la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Te-ar putea interesa și: Daiana de la Insula Iubirii a dat de pământ cu ispita Flori: „Ești o femeie de nimic. Falsă și perversă”

„Dacă am ajuns să dau inelul jos, înseamnă că a făcut ceva grav. S-a aprins focul pentru tine, Cornel. Ai uitat de atingeri senzuale, în zone intime? Ție îți plăcea, tu i-ai spus ei că îți place cum arată, ea asta mi-a spus când m-am întâlnit cu ea. Eu când am văzut acele imagini m-am simțit dezamăgită și trădată de tine. Doar noi doi stăteam în apă, știu ce se întâmpla de obicei acolo, și m-a dus gândul acolo, ai întors-o pe toate părțile. Tot cred că a fost ceva acolo, dar nu va recunoaște niciodată. Îmi este rușine cu mine, să mă uit la așa ceva. Eu, pentru mine, nu am cuvinte. Nu vreau să mă gândesc cum s-a uitat Cornel la ele. Planul meu a fost să fie un joc, eu am jucat un joc în acea seară cu Teo pentru că mi se părea că Cornel a uitat de mine. Nu știu dacă ești pregătit pentru asta, nici eu nu sunt. Astăzi am aflat. Nu sunt pregătită. Sunt însărcinată! A fost un șoc când am văzut. Vreau să plec alături de Cornel de pe insulă!”, a spus Iustina, la ceremonia finală de pe insulă.

„Vreau să părăsim insula toți 3!”

„Ea știa că dacă mai dă inelul o dată jos, nu îl mai primește înapoi. Au fost atingeri, dar nu intime. Am fost foarte trist după prima ceremonie. Cu o zi înainte i-am scris o poezie, după am aruncat-o. M-a deranjat faza cu accidentul, cu copiii, văzându-mă expus în fața tuturor a fost greu. Știai că nu e genul meu de femeie (Maria). E o chestie pe care și-a alimentat-o ea. Nu a fost nimic cu Loredana, doar ne-am luat în brațe cu pretextul că îi era frig. Mă jur că nu am atins-o. Tu crezi că te mint? În zone intime nu au fost atingeri, nu m-am ferit de camere. Eu nu mă duceam așa spre fete, ele veneau spre mine, dar tu te duceai spre băieți. M-a deranjat că s-a expus în felul ăla, cum dansa, ce făcea, cred că a fost cel mai greu moment din viața mea. Am stat zile în șir nemâncat, mă duceam în cameră și plângeam ca să treacă timpul. A fost o chestie reciprocă cu Loredana, dar a fost bine că m-am oprit, că mi-am dat seama și că s-a terminat tot aici. Vreau să părăsim insula toți 3! O iubesc enorm, testul de sarcină a fost doar cireașa de pe tort”, a declarat Cornel.

După finalizarea emisiunii, cei doi și-au unit destinele pentru toată viața și au petrecut la nuntă alături de colegii lor de pe insulă. Sunt fericiți că lucrurile au decurs în felul acesta și trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Atât Iustina, cât și Cornel consideră că testul fidelității i-a ajutat să-și depășească anumite frici și le-a întărit relația. Acum, cuplul așteaptă o fetiță.

Te-ar putea interesa și: Cum au decis Maria și Dany Boy să plece de la Insula Iubirii: „Mai avem lucruri de discutat”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel