Șoc pe scenă! Ce a pățit o actriță celebră, chiar în văzul tuturor, în timpul unei reprezentații: „Lichidul a fost pus accidental în paharul meu cu apă”

Data actualizării: | Data publicării:

Viața bate filmul! Iată ce i s-a întâmplat unei actrițe celebre pe scenă!

Cine spune că viața nu bate filmul? Recent, publicul din stațiunea Marmaris a asistat la o scenă șocantă și îngrijorătoare în timpul unei reprezentații a piesei "The Beauty Queen of Leenane". Actrița Sumru Yavrucuk, în vârstă de 57 de ani, pe care telespectatorii o pot revedea in serialul ”Tablou de familie”, ce va avea premiera la Kanal D, pe 27 iunie, a fost transportată de urgență la spital, după ce a consumat accidental lichid de evacuare diesel în loc de apă.

Ce a pățit actrița Sumru Yavrucuk

Un incident a avut loc la finalul anului trecut. Celebra actrița se afla pe scenă, interpretându-și rolul cu pasiune, când a ridicat un pahar cu aparentă apă pentru a bea, conform scenariului. În câteva momente, Sumru a început să se simtă rău și să vomite, spre stupoarea și îngrijorarea publicului prezent.

„Lichidul a fost pus accidental în paharul meu cu apă. Trebuia să beau apă dintr-un pahar ca parte din scenariu.”, a relatat Sumru Yavrucuk pe contul ei de Twitter. Incidentul a avut loc pe data de 4 decembrie, iar actrița a fost imediat transportată la un spital privat din apropiere pentru tratament de urgență.

Cum a ajuns acel lichid în paharul actriței

O greșeală care putea fi fatală pentru actriță. Lichidul consumat de actriță este utilizat în automobile pentru a reduce emisiile de gaze de eșapament. Lichidul a fost plasat accidental în paharul actriței, ceea ce a dus la acest incident dramatic. Incidentul a speriat atât publicul, cât și echipa de producție,  dar din fericire, totul s-a încheiat cu bine, Sumru Yavrucuk a fost externată rapid și a anunțat că va continua să joace în spectacolul programat pentru seara următoare în Bodrum.

„Am fost externată. Voi fi pe scenă în Bodrum diseară. Mulțumesc tuturor celor care și-au făcut griji pentru mine/", a transmis actrița prin intermediul rețelelor sociale, in ziua imediat  urmatoare incidentului.

Cine este Sumru Yavrucuk?

Sumru Yavrucuk este o figură bine-cunoscută în industria divertismentului turcesc, fiind apreciată pentru rolurile sale în seriale de succes precum „Fatmagul" și „Nehir", seriale difuzate in trecut tot de Kanal D. În prezent, telespectatorii o pot urmări în serialul "Tablou de familie", ce va avea premiera pe 27 iunie, la ora 20:00, la Kanal D, unde interpretează un rol puternic și complex alături de actrițe renumite precum Gökçe Eyüboğlu și Tülin Ece.

Așadar, din 27 iunie, de la ora 20:00, serialul „Tablou de familie” aduce la Kanal D povești de viață complexe, secrete de familie ce se devoalează pas cu pas, dragoste, trădare, dar și loialitate și, nu în ultimul rând, separarea, ca modalitate de depășire a conflictelor, dar și ca vârtej al emoțiilor și strategiilor de tot felul.  Serialul va putea fi urmărit cinci zile pe săptămână, de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Te-ar putea interesa și: Actori, regizori consacrați și vedete. Invitații speciali TIFF.23: Daniele Luchetti, Ilie Năstase, Catrinel Dumitrescu și mulți alții



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Oriana Popescu | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel