Sora lui Culiță Sterp sare în apărare mamei Geta și o pune la zid pe Daniela Iliescu: „Mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama”

Data publicării:
Ileana Sterp, Daniela Iliescu/ sursa foto Instagram
Descriere foto: Ileana Sterp, Daniela Iliescu/ sursa foto Instagram

Ileana Sterp și-a spus părerea cu privire la scandalul izbucnit acum în familia sa. 

Logodnica lui Culiță Sterp este în centrul unui scandal, după ce mama artistului a apărut în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, unde a făcut mai multe declarații surprinzătoare, precum ar fi și faptul că acesta nu i-ar fi fidel logodnicei sale. De aici, s-au generat zeci de reacții, printre care și unele ale Danielei Iliescu, care, deși a decis să rămână rezervată, a scris un mesaj cu subînțeles la adresa soacrei sale. Pentru că discuțiile iau o amploare tot mai mare, Ileana Sterp, una dintre surorile lui Culiță, și-a spus și ea părerea despre incident, luându-i apărarea mamei sale.

„Dacă este să zic ceva, este că dacă m-aș pune în locul amândurora, al mamei și al Danielei, este că le înțeleg pe amândouă și că le dau dreptate, nu știu dacă în aceeași măsură sau nu. În același timp mi se pare groaznic și lipsit de educație și de ce vreți voi faptul că se spală rufele în public. Lucrul acesta trebuia să rămână în familie, să se rezolve acolo. Da, mama când a apărut la Măruță, a apărut pe TV cu afirmația ei care eu cred din suflet că a fost o glumă. Mi-ar fi plăcut să se rezolve fără atâtea atacuri directe sau indirect din partea cealaltă.”, a început să spună Ileana Sterp pe rețelele de socializare. 

Citește și: Mara Bănică, scandal monstru cu familia lui Culiță Sterp! Artistul a luat foc: „Să vă fie rușine. Ne vedem în instanță!”

Ileana Sterp o pune la zid pe Daniela Iliescu

Chiar dacă consideră că lucrurile spuse de mama sa au fost în sens de glumă, în aceeași măsură, Ileana consideră că femeia ar fi trebuit să-și ceară public iertare pentru declarațiile făcute. Cu toate acestea, asta nu scuză reacțiile avute ulterior de Daniela Iliescu, pe care aceasta le consideră deplasate.

„De asemenea, mi-a fi plăcut ca mama după ce noi i-am spus că nu a fost ok ce a afirmat, ar fi fost ok să iasă public și să-și ceară scuze față de Culiță și cred că s-ar fi încheiat circul. Eu sunt sigură că și ei îi pare rău și că pur și simplu i-a scăpat porumbelul, cum îi mai scapă ei, mama e o femei foarte directă și sinceră. Cred că nu s-ar mai fi ajuns aici. Să lași comentarii, să postezi la story chestii jignitoare despre mama și să vorbești în privat cu oameni care ne jignesc și să le dai lor dreptate, mi se pare mult mai urât decât ce a făcut mama.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Iancu Sterp, reacție vehementă, după ce Mara Bănică l-a denigrat public: „Falșii țin cu falșii, incredibil câtă răutate și invidie”

Crede că ambele femei au partea lor de vină

În cele din urmă, Ileana Sterp spune că înțelege ambele opinii, chiar dacă din argumentele expuse mai sus, aceasta a dat de înțeles că se situează puțin mai mult în tabăra mamei sale.

„Nu o să mă apuc să mă cert cu nimeni și e normal ca oamenii să fie în două tabere. Dacă mă pun în locul Danielei, nu mi-ar fi convenit nici mie să aud asta din partea soacrei mele, dacă mă pun în locul mamei, nici așa nu mi-ar fi plăcut să aud și să văd ce se scrie.”, a continuat sora lui Culiță Sterp.

VEZI și: După ce mama Geta a pus la îndoială în direct relația lui Culiță Sterp, Daniela Iliescu a luat foc! „Unde nu există educație și creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură..”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel