Sora Ronei Hartner, devastată de durere, la 40 de zile de la moartea regretatei artiste. Ce mesaj a transmis Rinda Hartner

Data publicării:

Sora Ronei Hartner a transmis un mesaj emoționant, la 40 de zile de la moartea artistei. 

Rona Hartner s-a stins din viață pe data de 23 noiembrie 2023, după ce a pierdut lupta cu cancerul nemilos, care i-a măcinat întreg organismul. Regretata artistă a sperat până în ultima clipă că va face față acestei boli crunte, Din nefericire, organismul Ronei Hartner a cedat. Aceasta a fost condusă pe ultimul drum chiar pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României. 

Sora Ronei Hartner, devastată de durere, la 40 de zile de la moartea regretatei artiste

Au trecut 40 de zile de când Rona Hartner a părăsit această lume, lăsând în urma sa multă durere. Sora regretatei artiste încă este devastată de durere și nu poate să accepte faptul că Rona Hartner nu mai este printre noi. Rinda Hartner a transmis și un mesaj dureros, la 40 de ani de la moartea artistei.

”Rona deja 40 de zile de când ai plecat. Îmi lipsești atât de mult. Dumnezeu să vă primească în casa lui astăzi. Dumnezeu să te odihnească în pace surioară”, a scris Rina Hartner pe pagina sa de facebook.

Medicul care a operat-o pe Rona Hartner, dezvăluiri dureroase despre artistă

Dr. Mircea Beuran s-a ocupat de regretata artistă, în lupta cu cancerul. Acesta a vorbit despre boala care a răpus-o pe Rona Hartner. 

 „Stadiile acestea avansate și, în special, tumorile pulmonare, cerebrale în stadiul în care ea a fost nu se pot trata niciunde”, a explicat, recent, prof. dr. Mircea Beuran, în cadrul unei emisiuni. 

Medicul Mircea Beuran susține că există anumite tipuri de cancer, unde rata de supraviețuire este mult mai mare. 

„La ora actuală văd că există o căutare a modului în care să se explice și să se facă o prevenție, să se poată face un screening, să existe un registru în care sunt toți bolnavii de cancer, ținuți într-o evidență, pentru că vreau să spun că s-au făcut progrese, progrese chiar importante pentru anumite tipuri de cancer, în care rata de supraviețuire a crescut. Calitatea vieții chiar a unui canceros este mai bună decât acum 10-15 ani, iar rezultatele acestea încurajează”, a spus medicul care a operat-o pe Rona Hartner.

Medicul Mircea Beuran: „Ea și-a dorit ca partea de tratament oncologic să-l facă în Franța”

Medicul a mărturisit că a făcut tot posibilul să o salveze pe Rona Hartner. totodată, acesta a precizat că regretata artistă și-a dorit să facă tratamentul oncologic în Franța, chiar dacă avea încredere în medicii din România. 

 „Noi am fost vecini. În copilăria ei ne-am întâlnit de câteva ori și apoi a fost bucuria de a ne revedea la spital.

Mi-a părut rău că avea stadiu avansat, dar am făcut tot ce am putut, iar ea și-a dorit ca partea de tratament oncologic să-l facă în Franța. Avea încredere în chirurgul din România, dar voia tratamentul să-l facă în Franța”, a povestit dr. Mircea Beuran.

Citește și: Obiceiuri și tradiții pentru Ajunul Bobotezei. Ce este bine să faci pe 5 ianurie 2024 pentru a atrage norocul în viața ta

Neti Sandu, horoscopul anului 2024: „Nu va fi ușor”. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Ritualul străvechi prin care îți "dezlegi" sănătatea și îți "legi boala". Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici au dezvăluit ce trebuie să faci pentru a avea rezultate



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel