Sore, dezvăluiri inedite despre noul său iubit. Cum se înțelege bărbatul cu fiica artistei

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Sore
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Sore

Sore trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. La un an de la divorțul de tatăl fiicei sale, artista este fericită alături de noul său partener.

La un an de la divorțul de tatăl fiicei sale, Erin, Sore este mai fericită ca niciodată. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubitul său și se pare că relația este foarte serioasă.

Artista a vorbit despre iubitul său, dar și despre cum se înțelege acesta cu fiica ei. Sore a mărturisit că este foarte fericită și că și-a găsit echilibrul, dar că nu dorește să vorbească foarte multe despre partenerul ei, mai ales că întotdeauna a fost discretă cu viața sa personală. Cântăreața a spus că bărbatul a cunoscut-o pe fiica ei și că se înțeleg foarte bine. Deși el nu are copii, Sore a declarat că are un instinct patern bine dezvoltat și că vor să ia totul cu pași mici.

„Pot să spun că sunt fericită”

„Absolut orice am trăit este parte personală, niciodată nu am venit să-mi spăl rufele în public. Nici când sunt curate să le usuc, nici când sunt murdare să le spăl. Pot să spun că sunt fericită, că mi-am găsit echilibrul, liniștea, mă simt în familie. De aici încolo doar liniște și armonie îmi doresc. I-am făcut cunoștință fiicei mele cu iubitul meu, se înțeleg foarte bine. Mi se pare minunat și sunt recunoscătoare și norocoasă că am parte de armonie și lejeritate, de fapt. Nu are copii, dar are un instinct patern dezvoltat. Vom trăi și vom vedea ce se va întâmpla pe viitor, vrem să luăm totul cu pași mici, dar siguri. Suntem de un an împreună. Iubitul meu nu este din domeniul public, are ocupația lui, dar și dacă ar fi fost, nu era problemă”, a declarat artista.

Te-ar putea interesa și: Iustina și Cornel de la Insula Iubirii se pregătesc să devină părinți. Cei doi au oferit detalii despre botezul fiicei lor

„Mi-ar plăcea să împărtășim arta actoriei”

De asemenea, Sore a vorbit și despre fiica sa. Artista a mărturisit că cea mică este foarte energică și vorbăreața și că își dorește să facă actorie, la fel ca mama ei, fiind foarte talentată în acest domeniu. Cântăreața a spus că indiferent de ce va alege fiica sa să facă în viitor, o va susține în orice carieră își dorește să urmeze.

„Fata mea este foarte vorbăreață, vorbește de nu se mai oprește, dar are cu cine semăna. O văd că își dorește mult în zona de actorie pentru că are talent mare în direcția asta. La fel ca orice părinte care își iubește copilul, o voi sprijini în absolut orice carieră își va alege. Nu am luat în calcul o carieră în modelling pentru ea, dar mi-ar plăcea să împărtășim arta actoriei. Deja ne jucăm, facem tot felul de sketch-uri. Îmi place că puștoaica are simțul umorului, înțelege nuanțele”, a precizat Sore, pentru CANCAN.RO.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel