Sorin Pușcașu, acuzații dure împotriva lui Zanni: „Ești egal cu zero. Ai grijă pe cine acuzi, că s-ar putea să se întoarcă”

Data publicării:
Sorin Pușcașu, Zanni/ captură video TikTok, Instagram
Descriere foto: Sorin Pușcașu, Zanni/ captură video TikTok, Instagram

Sorin Pușcașu a realizat un amplu videoclip pe rețelele de socializare, în care i-a adus mai multe cuvinte dure lui Zanni.

Chiar dacă competiția Survivor All Stars este aproape la final, tensiunile dintre concurenți au rămas unele extrem de aprinse și se pare că nu s-au încheiat, odată cu părăsirea insulei Dominicane. Un astfel de conflict aprins a fost între Sorin și Zanni, cel din urmă aducându-i fostului Războinic mai multe jigniri și cuvinte dure. Vizualizând acum episoadele la televizor și văzând la testimoniale ce a spus Zanni în lipsa sa, Sorin a făcut o postare dură pe rețelele de socializare. 

„Ai grijă pe cine acuzi, pe cine arăți cu degetul că s-ar putea să se întoarcă. Sunt colegi în echipă care poate nu au replicile la ei sau poate care uită anumite lucruri, dar mai sunt și eu printre ei și eu nu uit. Pe mine nu mă are nimeni cu nimic la mână, sunt drept, sincer și spun totul în față. Ai vorbit în ultimele două episoade doar despre mine, ai spus că nu merit să fiu în competiție, că mă protejează Iancu. Băi copile, hai să o luăm așa, când eram la Războinici am pierdut 4 jocuri de imunitate, din care am câștigat două colane.”, a declarat Sorin Pușcașu printr-un videoclip făcut pe rețelele de socializare. 

Citește și: Concurenții Survivor All Stars au plecat spre Republica Dominicană! Când are loc marea finală: „Nu uitați să vă susțineți favoritul”

Sorin, atac dur către Zanni

În continuare, Sorin a ținut să-i amintească lui Zanni și care a fost aportul său în emisiune, când a venit vorba de jocurile individuale, cât și despre cele de imunitate.

„La unificare, din 6 jocuri de colan am câștigat un colan, tu câte ai? Tu ești cel mai bun sportiv, dar nu ai câștigat niciun colan, ai câștigat puncte doar în jocurile de recompensă, ce e important în competiția asta? Dacă vrei să mai aducem subiecte de respect față de femei, oameni, o să aduc aminte doar atât. Dacă tu ai protejat în competiția asta pe Ștefania, Ana Porgras, că te-ai gândit la toată lumea... Dar în momentul în care le jigneai, atunci ce respect aveai? Zanni, tu competiția asta ai jucat-o strategic, dar tu ești același om, ba chiar mai rău decât ai fost în sezonul tău.”, a mai spus acesta.

Citește și: Mara Bănică, scandal monstru cu familia lui Culiță Sterp! Artistul a luat foc: „Să vă fie rușine. Ne vedem în instanță!”

„Tu nu ai nimic în afară de viteză, ești egal cu zero”

Mai mult, Sorin a vorbit și despre modul în care Zanni i-ar fi manipulat încă de la încpeut pe cei din tabăra roșie.

„Ai plecat cu strategie doar să manipulezi lumea, cu noi nu ți-a mers. Ți-a reușit să manipulezi oamenii de la Faimoși, de ce, cum, nu știu să zic. După ce tu ai pierdut duelul cu Ștefi să ajungă ea să ridice mâna să spună că vrea ea să plece acasă că tu meriți mai mult, ce? Ați înnebunit? Pe noi nu ai putut să ne manipulezi, eu eram junghiul, pentru că știai că eu vedeam manevrele tale. Tu nu ai nimic în afară de viteză, ești egal cu zero.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Cristi Mitrea îl face praf pe Zanni: „Nimeni nu are vocabularul ăsta josnic, caracterul lui”. Cum îi sare în apărare TJ Miles

 

@sorinpuscasuofficial

“Ai grija pe cine calci cand urci, ca vei intalni aceiasi oameni la coborare!” Nu ma intereseaza mesaje DESPRE ALTII! Nu-mi pasa de nimeni in afara de mine. Fac acest INFO, pentru ca involuntar și intenționat pe alocuri, am fost implicat in minciunile unora! Aveți grijă ce amenințări mai faceți pe internet, și ce minciuni mai spuneți, pentru ca vine și replica mea fără abțineri.

♬ original sound - Sorin Pușcașu



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel