Sote de ciuperci cu vin este o rețetă extrem de gustoasă care se prepară foarte rapid.
Iată cum prepari această rețetă delicioasă:
Ingrediente:
400 g ciuperci la cutie
25 g unt o lingură ulei
o crenguţă cimbru
o linguriţă rozmarin
200 ml vin alb sec
verdeaţă după gust
sare
piper
4 frigărui de pui
Mod de preparare Ciupercile se trec printr-un jet rapid de apă și se feliază dacă sunt prea mari. Se pun într-un vas untul și uleiul și se pun ciupercile cu rozmarinul și cimbrul. Se lasă 5 minute. Se pune vinul, se potriveşte de sare şi piper şi se lasă la fiert să scadă vinul. Se pune, la final, verdeaţă, după gust, şi se servesc ca şi garnitură alături de frigăruile de pui.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News