Soția actorului Sali Levent a făcut primele declarații, după ce i-a fost respinsă cererea pentru ordinul de protecție. Ce a dezvăluit tânăra

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Seli Levent/Ali Dalia
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Seli Levent/Ali Dalia

Actorul Sali Levent, cunoscut pentru rolul din serialul „Pariu cu viața”, și-ar fi bătut soția, la doar două luni de la căsătorie. Femeia a cerut un ordin de restricție, dar cererea nu a fost acceptată.

Sali Levent, cunoscut pentru participarea sa în serialul „Pariu cu viața”, este protagonistul unui scandal de proporții. Soția sa l-a acuzat că ar fi bătut-o cu bestialitate, la doar două luni de când și-au unit destinele. Actorul și soția sa, Alia Dalia, s-au căsătorit în urmă cu puțin timp și părea că totul merge foarte bine între ei și că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Se pare, însă, că lucrurile nu stau deloc așa. 

Dalia a dezvăluit că soțul ei ar fi bătut-o cu bestialitate și ar fi  lovit-o cu capul de cotiera mașinii în nenumărate rânduri. Mai mult decât atât, bărbatul ar fi coborât din mașină și ar fi strâns-o de gât, ca mai apoi să calce pedala de accelerație și să o amenințe pe soția sa că va intra într-un stâlp. Cei doi s-au întâlnit în instanță, după ce ea a solicitat ordin de protecție, dar cererea i-a fost respinsă.

„Consider că nu mi s-a făcut dreptate”

Ali Dalia a făcut primele declarații după ce nu i s-a acceptat cererea unui ordin de protecție și a mărturisit că se simte nedreptățită. Tânăra a spus că totul a decurs foarte bine în momentul în care s-au cunoscut, deși părinții ei nu au fost de acord cu relația lor. De asemenea, ea a precizat că pe parcurs, atât ea, cât și iubitul ei au început să devină toxici, intervenind momente de gelozie, în special după logodnă. Mai mult decât atât, ea a spus că ar fi primit poze cu soțul ei în timp ce se afla în anumite ipostaze cu alte femei.

„Consider că nu mi s-a făcut dreptate. În aprilie ne-am întâlnit, totul era frumos, părea un om capabil, un om atât de perfect pentru mine. Părinții mei nu au fost de acord cu el. Eu nu am ascultat de părinții mei. Eu am vrut să le demonstrez că iubirea adevărată există (...) Mergea totul bine. Pe parcurs, relația a început să devină toxică și din partea lui și din partea mea. Totul a început după logodnă. Au intervenit gelozii și din partea lui, și din partea mea. Am primit poze cu el în anumite ipostaze cu anumite femei”, a declarat Dalia, în cadrul emisiunii „Viața fără filtru”.

Te-ar putea interesa și: Georgiana Lobonț, mărturisiri emoționante despre pierderea sarcinii: „Vestea am primit-o cu copiii de față”

Zilele trecute, tânăra a postat pe rețele sociale un mesaj în care a făcut mai multe acuzații grave la adresa soțului său. 

„Aceasta postare este adresată «criminalului» pentru care mi-am irosit un an din viață. Actorul vostru, diavolul realității mele. Ieri seară, în mașina ta m-ai lovit cu brutalitate cu capul de cotiera mașinii, de repetate ori în timp ce îți plângeam să te oprești, nu m-ai lăsat să cobor din mașină. Explicându-te, că faci asta pentru că nu mă uit în ochii tăi când vorbești cu mine. Am fost ridicată de urgență la spital, cu traume. EȘTI UN DIAVOL, UN NEMILOS. NICIO FEMEIE NU MERITÃ ASTA! NU M-AM GÂNDIT VREODATĂ CĂ UN OM POATE SĂ FACĂ AȘA CEVA, CU SÂNGE RECE! NE VEDEM ÎN INSTANȚĂ. Măsoară-ți puterea cu un bărbat! Nu există un motiv pentru care să bați o femeie până a ajunge la spital”, a scris Dalia, pe pagina sa de Instagram.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel