Soția lui Alin Oprea, acuzată că merge la vrăjitoare. Medana a dat cărțile pe față și a spus care este, de fapt, adevărul

Data publicării:
Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea
Descriere foto: Sursă foto: Captură foto Instagram Medana Oprea

Medana Oprea a vorbit despre zvonurile conform cărora ar merge la vrăjitoare. De asemenea, soția cântărețului Alin Oprea a dat cărțile pe față și a dezvăluit dacă a fost sau nu infidelă în prima căsnicie. 

Alin Oprea și fosta sa soție, Larisa Uță, au fost, în ultima perioadă, protagoniștii unui scandal uriaș în care și-au aruncat acuzații grave și multe vorbe grele. Actuala soție a artistului, Medana Oprea, a intervenit și ea și a făcut o serie de dezvăluiri. De asemenea, Medana a fost prinsă la mijloc și a fost acuzată că ar fi mers la vrăjitoare și la preoți, insinuându-se că i-ar fi făcut farmece actualului ei soț. 

„La preoți mă duc”

Invitați în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”, Alin Oprea și soția lui au răspuns acuzațiilor și au vorbit deschis despre ceea ce s-a întâmplat în ultima vreme între ei și Larisa Uță. Medana Oprea a răspuns cuvintelor dure care s-au spus despre ea și a dat cărțile pe față în legătură cu acuzațiile grave care i s-au adus. Aceasta a mărturisit că, într-adevăr, a fost la mai mulți preoți, dar împreună cu soțul ei. De asemenea, ea a negat orice legătură cu anumite vrăjitoare și a precizat că nu dorește să fie asociată cu astfel de situații.

Mai mult decât atât, soția lui Alin Oprea a recunoscut că a mers la un preot brazilian, în București, dar motivul este cu totul altul față de ceea ce s-a zvonit despre ea. Medana a declarat că mama ei a fost diagnosticată cu cancer și că medicii nu îi mai dădeau nicio șansă, motiv pentru care ea a ales să apeleze și la astfel de ajutor. Femeia a spus că preotul brazilian și un alt preot venit din Peru au făcut o rugăciune cu totul specială pentru mama sa, fapt ce a dus la un adevărat miracol: vindecarea. 

„La preoți mă duc în permanență împreună cu Alin. La vrăjitoare, nu, nu vreau să fiu trasă în astfel de dezbateri. La preoți mă duc. Haideți să vă spun. A avut mama mea un cancer urât, a fost la un pas de moarte și nu i s-au mai dat multe șanse. Și am fost într-adevăr la un pastor brazilian aici în București. Venise și un preot din Peru și au făcut o rugăciune atât de specială pentru mama cum nu am văzut în viața mea. A fost dorința mamei mele și nu m-am opus. Dar în viața mamei mele s-a întâmplat un miracol, s-a vindecat de metastaze osoase”, a declarat Medana Oprea.

Te-ar putea interesa și: Carmen Grebenișan este însărcinată? La 5 luni de la divorțul de Alex Militaru, influencerița și-a surprins fanii

„Să vină cu dovezi”

Un alt lucru care s-a spus despre Medana Oprea a fost că și-ar fi înșelat primul soț. Aceasta a clarificat și acest zvon și a mărturisit că motivul despărțirii nu a fost infidelitatea. Mai mult decât atât, soția lui Alin Oprea i-a îndemnat pe cei care o acuză de astfel de lucruri să vină cu poze și dovezi dacă vor să arate că este vinovată de adulter.

„Să ne vină cu poze, să ne vină cu dovezi, cu bărbatul cu care mă întâlneam la apă. Eu cu primul meu soț nu am divorțat din cauza unor infidelități, nici ale mele, nici ale lui”, a precizat Medana Oprea, în cadrul emisiunii „Un Show Păcătos”.

Youtube video image



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Loredana Tanase | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel