Soțul Danei Roba cere arest la domiciliu, la un an de la tragedie. Unde ar vrea să locuiască: „Adresa lui de buletin este exact unde locuiesc eu”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video: YouTube/Emisiuni Prima TV

A trecut un an de când Dana Roba a fost bătută cu bestialitate cu un ciocan de cel care îi era șot. Deși medicii nu îi dădeau șanse de supraviețure, make-up artista a scăpat cu viață. Acum, Daniel Balaciu șochează din nou și cere arest la domiciliu.

În urmă cu un an, în noapte de 5 spre 6 iunie 2023, Dana Roba a fost la un pas de a fi omorâtă cu ciocanul de soțul ei, Daniel Balaciu. Chiar dacă medicii nu îi dădeau șanse prea mari de supraviețuire, având în vedere starea gravă în care se afla, make-up artista a reușit ca printr-un miracol să scape cu viață.

„În noaptea de 5 spre 6 s-a împlinit un an. I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru viața mea”

Din cauza numeroaselor lovituri, Dana Roba a suferit mai multe operații, însă a rămas cu o cicatrice la nivelul frunții. Mai mult, ea și-a pierdut atât gustul, cât și mirosul pentru totdeauna. Acum, urmează ca în perioada următoare să fie supusă unei noi operații complicate în Turcia. Invitată în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV, make-up artista a făcut mărturisiri cutremurătoare.

„În noaptea de 5 spre 6 s-a împlinit un an. I-am mulțumit lui Dumnezeu pentru viața mea. Am simțit că am născut din nou. Când văd imaginile de atunci, mă gândesc cât de mult am plâns. Stăteam în casă, între patru pereți, iar eu plângeam. Dacă îmi ridic părul, mie nu îmi vine să cred. Mi-a dat cu ciocanul în cap în timp ce dormeam. Deși a mințit că fetele nu au fost acasă, am făcut expertiza psihologică, care a arătat că au fost de față. Au spus psihologului că la mama lor în cameră mirosea foarte urât a sânge, că arăta rău și că nu mai vor să-l vadă niciodată pe tatăl lor”, a mărturisit Dana Roba în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: „S-ar fi făcut un an de la moartea mea”. Dana Roba se pregătește de o nouă operație dificilă în Turcia: „Va trebui să îmi fie luată din coastă și pusă în frunte” 

La un an de la tragedie, soțul Danei Roba cere arest la domiciliu: „Adresa lui de buletin este exact unde locuiesc eu”

După ce a desfigurat-o pe mama copiilor săi, Daniel Balaciu, care încă este soțul Danei Roba în acte, a ajuns în închisoare. De atunci, cei doi s-au mai întâlnit doar în sala de judecată. Acum, la un an de la tragedia care a șocat o țară întreagă, avocatul Danei Roba, Cosmin Bolosin, a mărturisit că bărbatul cere arest la domiciliu. El ar vrea să locuiască într-o comună lângă Timișoara, la aproximativ 60 de kilometri de Dana Roba, cu toate că adresa din buletin este aceeași cu cea unde locuiește make-up artista.

„Domnul Balaciu a cerut, atenție, arest la domiciliu și a motivat pe faptul că stă la 60 de kilometri de Dana, într-o comună lângă Timișoara și că nu s-ar apropia de dumneaei”, a spus Cosmin Bolosin, avocatul Danei Roba.

„Adresa lui de buletin este exact unde locuiesc eu. El spune că va sta unde stau părinții lui vara. Este ceva inadmisibil așa ceva, dar sunt sigură că nimeni nu lasă un criminal pe stradă. Eu, să-i facă prietenei mele așa ceva soțul și să-l văd pe ăla pe stradă, în primul rând ar pune viața copiilor mei în pericol, nici nu mai pot să mă gândesc la ea. Eu cred că oamenii vor arunca cu pietre după el pe stradă. Eu asta vreau să cred când el va ieși din penitenciar. Prea puțini oameni au mai ieși de acolo normali la cap. Nu ai cum”, a precizat Dana Roba în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Te-ar putea interesa și: Dana Roba a rămas fără gust și fără miros pentru totdeauna: „Mănânc din ce îmi aduc aminte”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel