Această rețetă de spaghete cu roșii proaspete și busuioc este delicioasă și ușor de preparat.
Ingrediente:
180 g spaghete
20 de roșii cherry
5-6 linguri de ulei de măsline
3 căței de usturoi
5-6 frunze de busuoic
Sare
Nucșoară
Mod de preparare:
Pastele le vom pune la fiert în apă cu sare.
Într-o tigaie punem 5-6 linguri de ulei de măsline și 3 căței de usturoi. După ce s-au rumenit ușor, îi scoatem din tigaie și punem roșiile tăiate în jumate, trei- patru frunze de busuioc, puțină nucșoara, jumătate de polonic din apa de fiert și lăsăm totul la foc mediu.
Când sunt gata adăugăm și puțină sare.
Strecurăm pastele și le punem în tigaie la foc mare pentru maxim 1 minut.
Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News