Veste proastă despre Florin Piersic după ultimele probleme de sănătate. Spectacole anulate

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Florin Piersic/ captură YouTube/ Fain& Simplu
Descriere foto: Sursa foto: Florin Piersic/ captură YouTube/ Fain& Simplu

Organizatorii au anunțat anularea, nu reprogramarea, spectacolului în care figura și Florin Piersic, din data de 14 octombrie 2024. Ei precizează cum vor fi restituiți banii.

„Din motive medicale, spectacolul "Străini în noapte" din data de 14 octombrie a fost ANULAT! Banii se vor restitui în contul din care s-a efectuat plata în maxim 15 zile lucrătoare. 

Vă mulțumim pentru înțelegere! 

Echipa BILET.ro”, a fost mesajul organizatorilor.

 

Organizatorii au subliniat anularea tuturor evenimentelor ce-l includeau pe reputatul actor, nefiind vorba despre vreo reprogramare.

Florin Piersic, grave probleme de sănătate

”În dimineața zilei de 03.06.2024, domnul Florin Piersic a fost externat de la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”. Evoluția pacientului este favorabilă, acesta este conștient, cooperant, se mobilizează singur pe distanțe scurte, iar probele de laborator sunt în limite normale. În perioada următoare, domnul Florin Piersic urmează să se interneze într-o clinică de recuperare” anunță Spitalul. 

În momentul în care a fost transferat la Spitalul Foișor, Florin Piersic avea ”o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi. Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă”. Ca urmare a acestei stări, specialiștii din cadrul spitalului au decis efectuarea intervenției chirurgicale în regim de urgență. În acest sens, ”a fost extrasă proteza de genunchi, s-a practicat asanare extinsă și implantarea unei proteze tip spacer cu caracter temporar, purtătoare de antibiotic”. Anterior, la Institutul Inimii din Cluj-Napoca, lui Florin Piersic i-a fost îndepărtat stimulatorul cardiac. 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel