Starul din industria pentru adulți, Angela White, dezvăluie adevărul despre mitul comun legat de ceea ce se întâmplă cu adevărat pe platou

Data publicării:

Starul din industria pentru adulți, Angela White, dezvăluie adevărul despre mitul comun legat de ceea ce se întâmplă cu adevărat pe platou.

VEZI ȘI: Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

 

Starul din industria de divertisment pentru adulți, Angela White, a discutat despre unul dintre cele mai comune mituri legate de ceea ce se întâmplă pe platoul de filmare. Creatoarea de conținut australiană a clarificat o concepție greșită populară, pentru a lămuri fanii săi.

White, în vârstă de 39 de ani, și-a făcut debutul în industria divertismentului pentru adulți la doar 18 ani. În cei 21 de ani petrecuți în industria porno, ea a fost inclusă în Hall of Fame-ul AVN (Adult Video News) și a devenit prima femeie care a câștigat de trei ori titlul de "Female Performer of the Year".

 

2. -imagine fara descriere- (angela-2_63219300.jpg)

 

Angela este destul de deschisă în legătură privind lucrul ca entertainer pentru adulți, discutând adesea despre unele dintre cele mai memorabile experiențe ale sale, dar și despre demitizarea unor mituri comune.

 

Un astfel de zvon, care a circulat de mult timp în industrie, este acela că „fluffers” lucrează pe platou. Conform Collins Dictionary, un „fluffer” este cineva care este „angajat pe platoul unui film sexy pentru a se asigura că actorii de sex masculin rămân excitați”.

 

Totuși, White a infirmat complet acest lucru, explicând într-un episod al podcastului Pillow Talk, în 2023, că „fluffers” nu există de fapt. „Acesta este un mit”, a spus ea. „Eu sunt actrița și eu îi excit pe toți.”

 

3. -imagine fara descriere- (angela-3_02552000.jpg)

 

De asemenea, ea a explicat că o scenă întreagă durează, de obicei, „30 de minute”. Deși White își iubește meseria, a dezvăluit anterior că există un lucru pe care l-ar fi făcut diferit, dacă ar fi să o ia de la capăt. Mai exact, ea a spus că ar aborda altfel discuția cu cei dragi despre alegerea ei.

 

White a declarat pentru news.com.au: „Cred că eram doar entuziasmată și hotărâtă că asta este ceea ce vreau să fac cu viața mea, așa că le-am spus pur și simplu oamenilor ce fac. Nu a fost loc pentru comentarii, întrebări sau preocupări.”

 

White este destul de deschisă în legătură cu industria. De asemenea, ea a vorbit anterior despre cel mai important lucru pe care bărbații ar trebui să-l știe despre intimitate. Într-un interviu pentru Dmarge, ea a explicat că totul se rezumă la comunicare.

 

„Sexul bun începe cu comunicarea", a dezvăluit ea. „Să poți comunica clar cu partenerul tău ceea ce îți dorești și să pui întrebări în timpul actului sexual. De exemplu, ‘îți place asta, te simți bine, să merg mai repede, să merg mai încet?’ Să fii cu adevărat prezent cu partenerul tău și să asculți, cred că asta este cel mai important lucru. Cred că prea mulți bărbați se concentrează pe dimensiunea organului lor și nu pe persoana din fața lor.”

Întrebată cât de multă discuție este „prea multă discuție”, entertainerul pentru adulți a spus: „Cred că fiecare persoană va fi diferită în ceea ce privește cât de mult este prea mult și care este cantitatea potrivită de discuție, dar, din nou, totul se rezumă la comunicare.”

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de ANGELA WHITE (@theangelawhite)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Camp Out Magazine™️ (@campoutmagazineofficial)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel