Starul filmelor pentru adulți, care a filmat 300 de scene în doar 6 luni, dezvăluie impactul brutal pe care l-a avut asupra corpului ei / video

Data actualizării: | Data publicării:

Viața de vedetă de filme pentru adulți nu este chiar atât de roz precum pare. O vedetă internațională se destăinuie.

VEZI ȘI: Starul din industria pentru adulți, Angela White, dezvăluie adevărul despre mitul comun legat de ceea ce se întâmplă cu adevărat pe platou

 

Hayley Davies, vedeta de filme pentru adulți, a fost prezentă în podcastul Unfiltred, unde a vorbit despre ceea ce nu se vede din spatele camerelor de filmare, dar și despre impactul pe care îl are această activitate asupra fizicului și mentalului celei care lucrează în industria pentru adulți.

Unfiltred este o emisiune online menită să ”înlăture concepțiile greșite despre industria pentru adulți și să ofere o privire asupra procesului și a oamenilor din spatele acestuia”, după cum spune realizatoarea Holly Randall, care este regizoare în industria pentru adulți.

Vedeta, cunoscută pe platforma Only Fans, a împărtășit impactul pe care filmarea a 300 de scene în numai șase luni l-a avut asupra corpului său, acest program extrem de intens fiind dat de faptul că Hayley Davies s-a mutat din Noua Zeelandă în SUA.

 

2. -imagine fara descriere- (sexy-2_38344600.jpg)

 

Vedeta  în vârstă de 25 de ani a precizat că a fost vorba ”de o medie de două (n.r. scene) pe zi”, asta pentru că avea nevoie de timp și pentru a-și edita filmele realizate, altfel, ar putea, în mod obișnuit, să filmeze și trei scene într-o singură zi.

”Sunt zile în care, pentru că făceam totul singură, acum sunt ajutată la editare, dar am nevoie de câteva zile pentru editare”, a mărturisit Hayley Davies, subliniind că nu și-a luat niciodată zi liberă, chiar dacă avea nevoie de timp pentru editare. ”Așa că nu fiecare zi a fost o colaborare”, a mai spus vedeta, citată de Unilad.

Cu toate acestea, în unele zile, Hayley a dezvăluit că a dus lucrurile chiar mai departe. ”În unele zile am făcut cinci, ceea ce a fost agitat, unele zile ar fi putut fi ca una”, a spus Hayley Davies, care a explicat impactul pe care l-a avut asupra corpului și sănătății.

”Zona intimă devenise atât de dureroasă încât luam câte două Tylenol și două Advil dimineața, înainte de filmări De-a lungul zilei, m-am trezit luând mai multe doar pentru a trece peste. Îmi tot spuneam mental: E în regulă, pot trece peste asta”, a continuat Hayley Davies.

A vrut să profite de notorietatea sa

Întrebată dacă nu s-a gândit la luarea unei pauze, atât pentru fizic, cât și pentru mental, vedeta a afirmat că nu a vrut niciodată să își acorde mai mult de ”câteva zile” pentru a se recupera.

Realizatoarea podcastului a insistat asupra unei pauze, mai ales în contextul unei perioade atât de intense de muncă, subliniind dacă de fapt nu cumva voia să creeze mai mult conținut pentru a-și lua o perioadă de concediu.

Replica lui Hayley nu s-a lăsat așteptată, deoarece vedeta a precizat că vrea să profite de notorietatea pe care o are și să o capitalizeze.

”Pentru că am crescut, iar cifrele au arătat acest lucru, mi-am dorit mai mult. Am vrut doar să văd cât de departe aș putea merge”.

Hayley Davies a fost întrebată câtă vreme se vede activând în acest domeniu, dar și ce își dorește să facă după ”pensionarea” de pe platformele unde și-ar dori să mai apară vreo 10 ani. 

”Planul meu după pensionare este să trec pe YouTube, unde să devin influencer sau chiar vlogger de călătorii. Asta dacă în 10 ani nu găsesc noi pasiuni. Știu că este greu să găsesc colaborări cu branduri celebre, ca vedetă porno”, a mai spus vedeta, care a precizat că nu vede să își întemeieze o familie și să aibă copii, deși în adolescență se gândea să fie o mamă tânără.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hayley Davies (@itshayleydavies)

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Hayley Davies (@itshayleydavies)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel