Statutul de femeie măritată îi dă deja bătăi de cap Oanei Moșneagu. Ce a pățit actrița pe platoul de filmare

Data publicării:
Sursa foto: Oana Moșneagu/Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Moșneagu/Instagram

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele weekendul trecut, când a avut loc cununia lor religioasă și petrecerea de nuntă. Chiar dacă au trecut doar trei zile de la marele eveniment, se pare că Oana Moșneagu s-a lovit de prima problemă în statul de femeie măritată.

Oana și Vlad Gherman au avut parte de o zi ca-n povești, exact așa cum au visat. Cei doi actori au sărbătorit alături de familie și de prietenii și colegii lor de breaslă, care au făcut ca acest moment să fie cu atât mai special pentru tinerii însurăței.

Oana Moșneagu, supărată din cauza verighetei. Bijuteria i-a creat disconfort pe platoul de filmare

Unul dintre momentele de maxim interes de la ceremonia religioasă a fost schimbul verighetelor, aceste bijuterii simbolizând dragostea și promisiunea unei iubiri eterne. Verighetele alese de Oana și Vlad Gherman au fost făcute după bunul lor plac, simple și elegante, acestea fiind calitățile care-i reprezintă pe cei doi.

La doar trei zile de la marele eveniment, frumoasa brunetă s-a lovit de o primă problemă în calitate de femeie măritată. După cum bine știți, atât Oana, cât și Vlad, sunt actori în serialul „Lia - Soția soțului meu” și trebuie să arate impecabil pe platourile de filmare.

Astfel, Nadia Florea, după numele său din serial, nu este căsătorită, fapt pentru care actrița a fost nevoită să își dea jos verigheta, dar bijuteria nu a vrut să se mai desprindă de pe deget, după cum a povestit actrița pe Instagram. Oana Moșneagu a mărturisit că degetele ei sunt foarte umflate de la căldură, motiv pentru care nu a putut să își îndepărteze verigheta de la mână și a filmat așa.

Te-ar putea interesa și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu, cu ochii în lacrimi imediat după nuntă: „Să ne bucurăm din plin de tot ce urmează, poate în curând de un Gherman mic”

Ce doi actori s-au căsătorit pe data de 2 iunie

Oana și Vlad Gherman s-au căsătorit duminică, 2 iunie, iar evenimentul a fost precum un basm. Povestea clădită de cei doi actori a avut loc într-o seră situată în inima pădurii, unde familia și apropiații au dansat până în zori. Totul a fost plănuit din timp, iar organizatorii au respectat cu strictețe dorințele celor doi.

Te-ar putea interesa și: Ioana Blaj și soțul său, Ion Ducu, aspru criticați de fani. Cum s-au prezentat cei doi la nunta Oanei și a lui Vlad Gherman



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel