Ștefan Bănică tună și fulgeră, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital: „Am primit multe telefoane și mesaje de îngrijorare”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/Liana Stanciu. Sursaă foto: Instagram/Ștefan Bănică
Descriere foto: Captură video: YouTube/Liana Stanciu. Sursaă foto: Instagram/Ștefan Bănică

Ștefan Bănică Jr. a răbufnit în mediul online, după ce s-a scris că a fost victima unui accident rutier și se află în stare gravă la spital. Artistul a anunțat că avocatul lui se ocupă de acest caz pentru a afla cine este persoana care a dat această informație falsă.

 

Ștefan Bănică Jr. a reacționat dur după ce în mediul online au circulat informații false despre un presupus accident grav de circulație în care ar fi fost implicat. Artistul a clarificat situația printr-un mesaj postat în mediul online, unde a negat categoric zvonurile și a dezvăluit că a fost contactat de numeroase persoane îngrijorate de starea sa.

Ștefan Bănică tună și fulgeră, după ce s-a spus că este în stare gravă la spital: „Am primit multe telefoane și mesaje de îngrijorare”

Ștefan Bănică a explicat că, după ce s-a întors din vacanță, a fost informat despre un zvon care susținea că ar fi suferit un accident de mașină în apropiere de Buzău și că s-ar afla în stare gravă la spital. Artistul a descoperit aceste informații în același timp cu publicul larg și a aflat cu stupoare că cineva, sub anonimat, a încercat să vândă această știre falsă presei.

Artistul a menționat că a primit numeroase telefoane și mesaje din partea cunoscuților și fanilor, care își exprimau îngrijorarea cu privire la sănătatea sa de sănătate, la siguranța familiei sale și la capacitatea de a susține spectacolele și concertele programate. El a subliniat că, din fericire, mama sa, în vârstă de 84 de ani, și familia sa erau alături de el când a citit această „știre”, și a subliniat cât de traumatizant ar fi fost pentru mama sa dacă ar fi fost plecat în acel moment.

„Acest mesaj este în mod special pentru comunitatea mea de pe Facebook și de pe Instagram, care însumează peste 1.500.000 de urmăritori. De când m-am întors din vacanță, acum câteva zile, a apărut o informație în online cum că am avut un accident de mașină în jurul Buzăului și că sunt într-o stare gravă la spital! Nu știam. Am aflat odată cu voi.

Apoi am aflat cu stupoare că cineva sub anonimat suna la presă să vândă această “știre”! Am primit multe telefoane și mesaje de îngrijorare de la cunoștințe, de la voi, fanii de pe Instagram si Facebook, în special în privat, să mă întrebe dacă sunt ok, dacă băiatul meu cel mic era în mașină, dacă mai pot susține spectacolele și concertele programate.

Bine că mama (în vârstă de 84 de ani) și familia mea erau cu mine când am citit baliverna. Îmi imaginez ce ar fi simțit mama dacă eu eram plecat și ar fi citit știrea… Mulțumesc colegilor din presă care au verificat informația înainte de a o publica. Când orice idiot poate scrie orice, dezinformând si provocând posibile traume emoționale familiei tale, periclitându-ti activitatea profesională, NU mai este o glumă!!! Aici vorbesc despre cazul meu, dar care, din păcate, nu e singular”, a scris Ștefan Bănică Jr. pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Fiica artistei Nicole Cherry îi calcă pe urme mamei sale. Cum a surprins-o micuța la doar 2 ani: „A început show-ul!” / Video

„Avocatul meu are destule date și vom alfa nominal cine a fost”

Ștefan Bănică le-a cerut oamenilor să fie atenți și să verifice ceea ce le citesc. De asemenea, el a anunțat că avocatul său a început deja demersurile legale pentru a identifica persoanele care au răspândit aceste zvonuri false, menționând articolul 404 din Codul Penal referitor la comunicarea de informații false. 

„Trag un semnal de alarmă. Fiți atenți, verificați ceea ce citiți, cine vă răspunde, dacă sursa este credibilă! Iar de cel sau cei care au lansat această știre falsă se va ocupa legea, articolul 404 din Codul Penal, comunicarea de informații false. Deja avocatul meu are destule date și vom alfa nominal cine a fost. Sa fiți sănătoși și să aveți un weekend așa cum vi-l doriți”, a mai spus Ștefan Bănică Jr. pe pagina sa de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Momente de coșmar pentru Aurelian Temișan. Artistul a sunat de urgență la 112: „Am nevoie de o ambulanță, cât de repede posibil”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Stefan Banica (@stefanbanica.official)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel