Strigătul disperat al Mirelei Petcu Ecobici, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă la viață în lupta cu cancerul: „Au spus că nu voi apuca Crăciunul. Am nevoie de ajutor”

Data actualizării: | Data publicării:
Mirela
Descriere foto: Mirela

Mirela Petcu Ecobici a făcut un apel disperat după ce medicii i-au spus că nu mai are nicio șansă de supraviețuire în lupta cu cancerul, afirmând că nu va apuca Crăciunul. Într-un mesaj emoționant, make-up artista a cerut ajutorul oamenilor.

A trecut un an de când Mirela Petcu Ecobici a fost diagnosticată cu cancer. După o operație grea și mai multe investigații, Mirela a primit răspunsul crunt că boala se află în stadiu terminat și că mai are de trăit mai puțin de un an. Cea mai mare durere a Mirelei a fost gândul că nu va putea să-și vadă fiica crescând și să fie alături de familia sa.

„Dragii mei, am nevoie mai mult ca oricând să vă rugați pentru mine. Să mă ajutați să urce la slava cerului ruga mea de vindecare. În iulie 2023 am fost diagnosticată cu cancer și după o operație grea și multe investigații a venit cruntul răspuns că este stadiu terminal și am mai puțin de un an de trăit.

Nu pot accepta să nu îmi văd fata crescând să nu mai fiu lângă familia mea, ce am EU mai scump pe lume. Cu toate că aici în UK am acces gratuit la tratament bun, corpul meu este prea fragil și nu îl pot duce la capăt. Cad mereu la pat foarte grav. Dar fac ce pot. Mai presus de tot și toate este bunul Dumnezeu care sper să îmi asculte ruga și să vadă lacrimile fierbinți”, spunea Mirela Petcu Ecobici în urmă cu două luni.

Te-ar putea interesa și: Mirela Petcu Ecobici, progrese în lupta împotriva cancerului. Make-up artista, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, a anunțat că boala a stagnat: „Ne-am bucurat mult”

Strigătul disperat al Mirelei Petcu Ecobici, după ce medicii nu i-au mai dat nicio șansă de supraviețuire în lupta cu cancerul: „Au spus că nu voi apuca Crăciunul. Am nevoie de ajutorul vostru”

În luna aprilie, veștile păreau îmbucurătoare. Make-up artista a aflat că boala a stagnat, doar că bucuria nu a ținut mult timp. Acum, Mirela Petcu Ecobici speră la o minune. Chimioterapia nu a avut efectul dorit, astfel că medicii i-au spus că nu va apuca Crăciunul. 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Mirela Petcu Ecobici a cerut ajutorul oamenilor pentru a găsi soluții alternative de tratament, inclusiv vraci, vindecători, biorezonanță sau icoane făcătoare de minuni, și a menționat că este dispusă să călătorească pentru a încerca orice metodă care ar putea să-i aducă o speranță de viață.

Deși starea sa de sănătate este fragilă, Mirela continuă să lupte până la capăt pentru a învinge cancerul. Make-up artista nu renunță și este dispusă să încerce orice metodă care ar putea să-i ofere o șansă de supraviețuire.

„Dragii mei, vă rog citiți această postare pentru că am nevoie mare de ajutorul vostru. Din păcate am primit o veste nenorocită și anume că doctorii și medicina nu au cu ce să mă mai ajute. Chimioterapia nu a funcționat cât s-a sperat, așa a zis doctorul și, după spusele lui, nu voi apuca Crăciunul. Sunt șocată, dezamăgită, speriată, dar nu renunț să lupt, așa că voi încerca și variante alternative sau mai multe... orice.

Nu voi sta în pat să îmi aștept sfârșitul. VĂ ROG MULT dacă știți un vraci, un vindecător, biorezonanță, leacuri, locuri, icoane făcătoare de minuni, oameni care s-au vindecat sau trăiesc cu ajutorul unui plan alternativ, spuneți-mi și mie. Sunt dispusă să călătoresc cu toate puterile pe care le am. Vă îmbrățișez cu drag și vă mulțumesc din suflet”, a spus Mirela Petcu Ecobici pe pagina sa de Facebook.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel